Televisió

Retorn confirmat

Netflix fa oficial que hi haurà una segona temporada d’‘El juego del calamar’ amb un ‘teaser’ a les xarxes socials. Lee Jung-jae repeteix en el paper principal.

La nina gegant protagonitza el breu 'teaser' de la segona temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Era un secret a veus, perquè des de Netflix ja havien donat a entendre que El juego del calamar tornaria, i s’havia parlat també dels possibles canvis per apujar el llistó, i de les intencions de Hwang Dong-hyuk, el creador de la sèrie. Però faltava l’anunci oficial de la renovació per a una altra temporada. Ara ja el tenim aquí, amb un breu teaser a les xarxes socials, on torna la nina gegant del joc de pica-paret: “Preparats? Llestos? Llum verd! #ElJuegoDelCalamar tindrà segona temporada.”

“Va costar 12 anys portar a la vida la primera temporada. Però es van necessitar 12 dies perquè El juego del calamar es convertís en la sèrie més popular de la història de Netflix. Com a guionista, director i productor, gràcies per veure-la i estimar la nostra sèrie”, ha compartit Dong-hyuk en el comunicat públic de la plataforma.

Aquest anunci ha servit, a més, per informar de quins personatges tornaran per a la segona temporada: hi haurà Lee Jung-jae com a Seong Gi-hun, el desesperat protagonista de la primera tanda de capítols, que es proposava acabar amb els que van jugar amb la seva vida en el joc més cruel mai inventat. També hi haurà el Líder, que durant la primera temporada es descobria que era un anterior guanyador del concurs i la mà dreta d’Oh Il-nam, el milionari darrere del joc macabre.

“L’home amb vestit i el joc del ddakji podria tornar”, ha anticipat també el creador del fenomen de Netflix, amb referència al personatge interpretat per Gong Yoo que es dedica a reclutar ciutadans endeutats per si els interessa participar en una sèrie de proves mortals a canvi d’una suma extraordinària de diners.

I l’altre personatge confirmat? Un de nou: “Se us presentarà el xicot de Young-hee, Cheol-el su.” I qui era Young-hee? La nina robòtica gegant. Per tant, més val mentalitzar-se que hi haurà una altra màquina implacable.

tracking