x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Agenda

Mireia Tarrés

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Mireia Tarrés

Mireia Tarrés

Mireia Tarrés

Actualitzada 13/06/2022 a les 06:47
LA PROPOSTA DEL DIA
Mireia Tarrés

L’aquarel·lista Mireia Tarrés exposa aquest mes de juny una sèrie d’obres que tenen en comú la temàtica aquàtica. L’exposició comença amb cinc aquarel·les i s’anirà ampliant en funció del que creï in situ. La Peixera. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Festivitat de sant antoni de l’aldosa
18 h Missa a l'església

18.30 h Actuació de la banda de música Canillo Band Tocant
19 h Berenar popular. Canillo.


FESTIVAL


FESTIVALS DE FINAL DE CURS ENCAMP

La Valireta d'Encamp acollirà del 13 al 17 de juny diferents espectacles i activitats dels alumnes de les escoles de música, de dibuix i pintura, de teatre i narració i de dansa espanyola per celebrar el final de curs de les activitats culturals dutes a terme enguany a la parròquia. Hora: 19 h. Sala de teatre de la Valireta. Encamp.

EXPOSICIONS

Véronique Bandry
25 obres que plasmen diferents indrets del Principat. La tècnica que utilitza Bandry és l'acrílic diluït, una forma de pintar que està a cavall entre l'aquarel·la i l'acrílic tradicional. Aquesta tècnica li permet jugar amb aspectes com l'opacitat i la transparència o l'ombra i la llum. PIJ - Punt d'Informació Juvenil. Encamp. Fins al 15 de juny.

Interculturalitat
Una vintena d’associacions culturals i de residents d’Andorra ens plantegen paraules úniques, paraules quotidianes i significatives de la seva llengua que, per què no, podem acabar integrant com a pròpies. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Fins al 17 de juny.

Despertar
Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

Beeart
Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

Made in París: La generació de Matisse, Lagar i Foujita
El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

Francesc Galobardes Carbonell
Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Artistes compromesos
Anàlisi al voltant del compromís polític i els períodes bèl·lics dels artistes més representatius dels moviments del segle XX. Impartit per Alexia Collelldemont. Centre Cultural lL Llacuna. Andorra la Vella.
Fins al 15 de juny.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts