Agenda

Trobada de germanor Canillo-Ordino

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Trobada de germanor Canillo-Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Trobada de germanor Canillo-Ordino

Canillo i Ordino tornen a celebrar la Trobada de Germanor, la cursa d'orientació ludicoesportiva que uneix les dues parròquies al coll d'Ordino en un acte de germanor.

Hora: 10.15 h.

Coll d’Ordino. Ordino.

MÚSICA

Sessió de vermut amb Wally's

Deep house amb elegància per a un bon vermut. T'esperem a l'IQOS Lounge, un lloc ple d'artistes incombustibles i experiències úniques.

Hora: 12.30 h.

IQOS Lounge. Andorra la Vella.

MERCAT

FESTISPORT

Mercat d'articles esportius nous i de segona mà. Plaça de les Fontetes. La Massana.

TALLERS

Taller de pintura a l’aire lliure: 'Què és l’art nouveau?' - Activitats al Thyssen

El taller de pintura a l’aire lliure Què és l’art nouveau permetrà a les famílies descobrir un dels grans mestres d’aquest moviment, l’Alfons Mucha, i recrear una obra amb la tècnica del guaix. Hora: 11 h i 12 h.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

FESTIVAL

Mosaic - Festival de dansa de fi de curs

Un ventall d'estils, colors, tonalitats i moviments als quals els infants de l'Aula de Dansa donen forma i vida. Amb l'esperit que hem viscut aquest curs, esperem que passeu una bona estona i que seguim donant esperança i empenta al nostre dia a dia.

Hora: 18 h. Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

Véronique Bandry

25 obres que plasmen diferents indrets del Principat. La tècnica que utilitza Bandry és l'acrílic diluït, una forma de pintar que està a cavall entre l'aquarel·la i l'acrílic tradicional. Aquesta tècnica li permet jugar amb aspectes com l'opacitat i la transparència o l'ombra i la llum. PIJ - Punt d'Informació Juvenil. Encamp. Fins al 15 de juny.

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

Gaset Flinch

L’exposició de l’artista Judit Gaset, amb què s’enceta aquesta nova etapa de la Sala d'Exposicions del Govern, és la primera d’un projecte que, sota el títol TRAJECTÒRIES, vol mostrar el treball dels artistes de casa nostra amb més de trenta anys de trajectòria i que no han estat mai objecte de cap exposició individual per part del ministeri de Cultura.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny del 2022.

Interculturalitat

Una vintena d’associacions culturals i de residents d’Andorra ens plantegen paraules úniques, paraules quotidianes i significatives de la seva llengua que, per què no, podem acabar integrant com a pròpies. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Fins al 17 de juny.

Made in París: La generació de Matisse, Lagar i Foujita

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

tracking