Televisió

Una versió “autèntica”

El creador de ‘The Last of Us’, Neil Druckmann, revela algunes novetats sobre l’adaptació televisiva del videojoc. Destaquen dos fitxatges molt especials.

Pedro Pascal i Bella Ramsey en la nova imatge que s'ha difós de 'The Last of Us'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Last of Us serà l’“adaptació més autèntica d’un videojoc fins a la data”, segons ha assegurat Neil Druckmann, director creatiu del joc de Naughty Dog i guionista, director i productor executiu de la sèrie d’HBO. Druckmann va comptar ahir amb un breu espai en l’esdeveniment inaugural del Summer Game Fest, una convenció telemàtica internacional dedicada al món del videojoc. A més de presentar el remake del videojoc original, que arribarà a PlayStation 5 al setembre, i llançar un teaser de la seqüela, el creatiu va aprofitar per avançar alguns detalls de la ficció televisiva.

Després d’haver compartit una imatge en la qual es pot veure Pedro Pascal i Bella Ramsey com Joel i Ellie, però d’esquena a la càmera, ara se’ls ha mostrat en acció amb una instantània que torna a presumir de fidelitat respecte al material original. La fotografia, presa durant una seqüència en un museu, es correspon amb el capítol que ha dirigit Druckmann. La resta de l’equip de directors està format per Liza Johnson, Jeremy Webb, Ali Abbasi, Peter Hoar, Jasmila Žbanic, Kantemir Balagov i el cocreador Craig Mazin.

Cadascun dels cineastes ha estat implicat en diferents etapes del rodatge, que s’ha desenvolupat durant els últims onze mesos. De fet, Druckmann va confirmar que ahir era l’últim dia d’enregistraments i que la sèrie “està molt a prop, més del que us podeu imaginar”. En principi, el llançament de The Last of Us a HBO està previst per al 2023, tot i que Druckmann va emplaçar els espectadors a rebre novetats sobre aquest tema en breu.

El responsable de la sèrie, però, va voler revelar una sorpresa molt especial: Troy Baker i Ashley Johnson, els actors que donen vida als dos protagonistes en el videojoc, també estaran implicats en la ficció televisiva.

“Quan Craig i jo vam començar a treballar en la sèrie, una de les primeres coses que vam tenir clares era que Troy i Ashley hi havien d’estar implicats”, va apuntar Druckmann, afegint que les estrelles dels videojocs tindran “papers reals” i no simples cameos. No obstant això, no s’ha revelat la identitat dels seus personatges, que es mantindrà a pany i forrellat fins que la sèrie vegi la llum a la plataforma.

tracking