Agenda

Concert de Mountains of Music

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert de Mountains of Music

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Concert de Mountains of Music

Concert de Mountains of Music en el marc del projecte White Tour, amb Landry Riba, Elisa Mas i Marc Badia. El format és sopar + concert + nit al refugi + esmorzar.

Hora: 20 h.

Refugi de Comapedrosa. La Massana.

MÚSICA

Frank Morais

Sessió de tech-house molt rítmic. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques.

A les 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella

Concerts familiars · Música apassionada per als més menuts

L’espectacle és una reducció i adaptació de l’òpera de Mozart que ens permet entrar en un món d’aventures, palaus amb princeses presoneres, personatges malvats i instruments màgics.

Hora: 11 h, 12 h i 16 h.

Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

XXIII Festival ORGUE&nd · Concert de Corpus

Concert de Gereon Krahforst (Alemanya) i Giorgi Dzhishkariani (Geòrgia). Orgue i saxofon. Entrada gratuïta amb col·lecta.

Hora: 21.30 h.

Església de Sant Esteve. Andorra la Vella.

TEATRE

‘Camí de l’èxit’

A càrrec del grup Pausa (adults) de l’Aula de Teatre del comú d’Andorra la Vella. Podreu recollir la invitació a la taquilla del teatre, 30 minuts abans. Activitat gratuïta.

Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

MERCATS

MERCAT DE SEGONA MÀ

Mercat de productes d’ocasió o segona mà, al passeig del telecabina (en cas de mal temps es farà a l’interior de l’edifici del telecabina). Hora: de 10 a 18 h. Canillo.

FESTISPORT

Mercat d’articles esportius nous i de segona mà. Plaça de les Fontetes. La Massana.

ART

Marc Vidal a IQOS

L’artista Andorrà Marc Vidal, 30 anys sota el segell La Casa del Marc. Actualment se situa en el món de l’art com l’aerografista Finishing Area de l’artista Internacional Philippe Shangti. Durant aquest temps ha realitzat diverses obres, decoracions, murals, il·lustracions gràfiques, dissenys, logotips i ha participat en algunes exposicions.

Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITES

Visita nocturna a Casa Rull i tast de productes de la terra

Visita nocturna a Casa Rull i tast de productes de la terra. Preu de l’activitat: sis euros.

Hora: 20.30 h. Museu Casa Rull. La Massana.

TALLERS

Taller de pintura a l’aire lliure: ‘Què és l’art nouveau?’ - Activitats al Thyssen

El taller de pintura a l’aire lliure: Què és l’art nouveau? permetrà a les famílies descobrir un dels grans mestres d’aquest moviment, l’Alfons Mucha, i recrear una obra amb la tècnica del guaix. Hora: 11.30 h, 11.30 h, 12.30 h, 16 h i 17h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

Véronique Bandry

25 obres que plasmen diferents indrets del Principat. La tècnica que utilitza Bandry és l'acrílic diluït, una forma de pintar que està a cavall entre l'aquarel·la i l'acrílic tradicional. Aquesta tècnica li permet jugar amb aspectes com l'opacitat i la transparència o l'ombra i la llum. PIJ - Punt d'Informació Juvenil. Encamp. Fins al 15 de juny.

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

Gaset Flinch

L’exposició de l’artista Judit Gaset, amb què s’enceta aquesta nova etapa de la Sala d'Exposicions del Govern, és la primera d’un projecte que, sota el títol TRAJECTÒRIES, vol mostrar el treball dels artistes de casa nostra amb més de trenta anys de trajectòria i que no han estat mai objecte de cap exposició individual per part del ministeri de Cultura.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny del 2022.

Basat en històries reals

Un recorregut a través d'una selecció de més de 50 artistes contemporanis d’Espanya i Portugal de la col·lecció Foto Colectania, que permet conèixer aquelles històries que hi ha darrere de les fotografies i que remeten a les intencions i experiències dels seus autors i autores. Centre d'Art. Escaldes-Engordany.

Fins l’11 de juny.

Interculturalitat

Una vintena d’associacions culturals i de residents d’Andorra ens plantegen paraules úniques, paraules quotidianes i significatives de la seva llengua que, per què no, podem acabar integrant com a pròpies. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Fins al 17 de juny.

Sèrie ‘Ikebana, les noves fotografies de tardor’

Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de juny del 2022.

Made in París: La generació de Matisse, Lagar i Foujita

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

tracking