x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Agenda

Mikel Erentxun

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Mikel Erentxun

Mikel Erentxun

Mikel Erentxun

Actualitzada 10/06/2022 a les 06:22
LA PROPOSTA DEL DIA

Mikel Erentxun · Temporada 2022 Auditori Nacional d’Andorra

El vol de Mikel Erentxun 37 anys després... Després que l’any 2020 se celebrés el 35è aniversari del primer disc d’estudi de Duncan Dhu, Por tierras escocesas (1985).

Hora: 21.30 h.
Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.


MÚSICA


Caio, el violinista electrònic & DJ Madam a IQOS

Caio Ferraz és un violinista electrònic pop, compositor i un artista premiat internacionalment que porta més de 13 anys actuant. L’ambient més exclusiu al centre d’Andorra només per a adults.
Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.


EXPOSICIONS


Véronique Bandry

25 obres que plasmen diferents indrets del Principat. La tècnica que utilitza Bandry és l'acrílic diluït, una forma de pintar que està a cavall entre l'aquarel·la i l'acrílic tradicional. Aquesta tècnica li permet jugar amb aspectes com l'opacitat i la transparència o l'ombra i la llum. PIJ - Punt d'Informació Juvenil. Encamp. Fins al 15 de juny.

Despertar
Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

Beeart
Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

Gaset Flinch
L’exposició de l’artista Judit Gaset, amb què s’enceta aquesta nova etapa de la Sala d'Exposicions del Govern, és la primera d’un projecte que, sota el títol TRAJECTÒRIES, vol mostrar el treball dels artistes de casa nostra amb més de trenta anys de trajectòria i que no han estat mai objecte de cap exposició individual per part del ministeri de Cultura.
Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny del 2022.

Basat en històries reals
Un recorregut a través d'una selecció de més de 50 artistes contemporanis d’Espanya i Portugal de la col·lecció Foto Colectania, que permet conèixer aquelles històries que hi ha darrere de les fotografies i que remeten a les intencions i experiències dels seus autors i autores. Centre d'Art. Escaldes-Engordany.
Fins l’11 de juny.

Interculturalitat
Una vintena d’associacions culturals i de residents d’Andorra ens plantegen paraules úniques, paraules quotidianes i significatives de la seva llengua que, per què no, podem acabar integrant com a pròpies. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Fins al 17 de juny.

Sèrie ‘Ikebana, les noves fotografies de tardor’
Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de juny del 2022.

Made in París: La generació de Matisse, Lagar i Foujita
El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts