Agenda

El món del te

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El món del te

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA D'AVUI

El món del te

El món de te. El te i la seva experiència en el mindfulness. Hora: 19.30 hores. Biblioteca. Ordino.

MÚSICA

Concerts pre Jambo

Joan Acoustic Simulator

Fundador d’Awake, banda icònica del rock dur underground a l’Alt Urgell, Lleida i Andorra, i amb què enregistra tres treballs discogràfics. Hora: 19.30 h. ArtHotel. Andorra la Vella.

Vibrand en clau de soul

Gaudeix d’un deliciós sopar al Buda Gastro Andorra a ritme de soul, funk, R&B, jazz, swing, reggae i bossa nova. Un viatge que neix del soul i explora diferents estils musicals i en què podràs gaudir de les cançons que més t’agraden d’una manera sorprenent! Hora: 21 h.

Buda Espai Andorra. Andorra la Vella.

LLETRES

‘Sempres junts’

El llibre descriu el camí que va fer l’autora per acceptar la mort sobtada del seu fill. Una obra, sobretot, honesta i sensible. Presentació a càrrec de la mateixa autora i d’Àngel Dalmau. Hora: 19.30 h.

Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘Diàlegs enriquidors i anècdotes’

Xerrada Diàlegs enriquidors i anècdotes a la Farga Rossell!, a càrrec d’Edgar Oto. Hora: 19 h. Farga Rossell. La Massana.

Xerrada NFT - Ull Nu

El comissari de l’exposició i CEO de Moanin Gallery, Paul-Alexandre Nicolas, oferirà una conversa entorn de les NFT per conèixer de primera mà la incidència que aquest fenomen està tenint actualment en el món de l’art. Hora: 20 h. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

‘Cooking happiness. com l’alimentació pot ajudar El teu benestar emocional’

En aquest taller de cuina descobriràs la importància del nostre intestí amb les nostres emocions i aprendràs a cuinar quatre receptes delicioses que t’ajudaran a tenir-ne cura. Hora: 19.30 hores.

Cuines Comella. Andorra la Vella.

CINEMA

‘Chavalas’ - ULL NU

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables de l’adolescència, tornen a trobar-se al barri per reviure una autèntica i tragicòmica amistat. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a les adolescents que van ser i a les dones que volen ser. Hora: 21.30 h.

Centre de Congressos. Andorra la Vella.

‘Notre-Dame brûle’

Projecció de la pel·lícula francesa Notre-Dame brûle (VO). Hora: 20.15 h.

Cinemes Illa Carlemany. Escaldes-Engordany.

TEATRE

‘Carnatge’

Una sàtira de la societat contemporània que dissecciona la parella, l’educació, la competitivitat, però sobretot l’excés de correcció política. Hora: 21 h.

Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

La Xarranca fa l’ullet a l’últim llarGmetratge de Monty Python

L’associació de creadores i creadors La Xarranca presenta una obra col·lectiva en què aprofita el nom del seu espai propi (La Peixera) per proposar un joc de paraules i retre homenatge a la mítica escena del grup anglès Monty Phyton.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

Fins al 31 de maig.

‘Faune’

Faune és una sèrie de 10 pòsters de gran format pensats per ser vistos amb una aplicació de realitat augmentada. Clica el botó començar, apunta a un cartell amb la càmera i deixa que l’animació virtual comenci. A totes hores. A diversos espais. Andorra la Vella. Fins al 29 de maig.

‘Humanitat’

Pecats, La creativitat rau a fer invisible el visible, Homo in Naturam i Umbra són quatre dels projectes que s’han estat treballant durant el curs i que pertanyen a Robert Verdaguer, Maria del Mar Sánchez, Laura Magallon i Andrea Alsina. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 31 de maig.

Sèrie ‘Ikebana, les noves fotografies de tardor’

Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de juny del 2022.

‘Gaset Flinch’

L’exposició de l’artista Judit Gaset, amb què s’enceta aquesta nova etapa de la Sala d’exposicions del Govern, és la primera d’un projecte que, sota el títol Trajectòries, vol mostrar el treball dels artistes de casa nostra amb més de trenta anys de trajectòria i que no han estat mai objecte de cap exposició individual per part del ministeri de Cultura.

Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny del 2022.

‘NFT’S WHAT THE F*CK? - ULL NU’

NFT’s What the F*ck? és la primera exposició pública a Andorra de criptoart, comunament anomenat NFT.

Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 29 de maig.

tracking