x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Rodatge en marxa

‘Los Protegidos: ADN’ ja enregistra la segona temporada amb bona part
del repartiment original i el retorn de Marta Torné, Raúl Mérida i Esmeralda Moya.
El repartiment de 'Los protegidos: ADN' en un moment del rodatge.

El repartiment de 'Los protegidos: ADN' en un moment del rodatge.

El repartiment de 'Los protegidos: ADN' en un moment del rodatge.

Ricky Martin

Ricky Martin

Ricky Martin

Actualitzada 24/05/2022 a les 06:51
Atresmedia continua esprement la febre nostàlgica amb diferents marques que van ser un èxit en les últimes dècades. Després del retorn de Los hombres de Paco, Física o química o El Internado i abans del reinici d’Un paso adelante, Atresplayer Premium inicia el rodatge de la segona temporada de la nova etapa de Los protegidos, que manté el repartiment original i suma noves incorporacions.

Marta Torné, Esmeralda Moya i Raúl Mérida reprendran els seus papers per continuar narrant les històries de Julia, Claudia i Leo. D’aquesta manera, la ficció de Buendía Estudios i Boomerang TV reuneix en una mateixa temporada pràcticament tot l’elenc de la sèrie original.

Més enllà d’aquests retorns, Los protegidos: ADN comptarà amb la participació dels actors José Sospedra, Emilio Buale, Irina Bravo, Gabriela Andrada, Raquel Pérez, Ángel Martínez, Xavi Caudevilla i Anna Nacher, que s’uneixen al repartiment encapçalat per Antonio Garrido, Mario Marzo, Daniel Avilés i Gracia Olayo, entre altres.

La nova tanda de capítols arrencarà amb les esperades noces de Sandra i Culebra, els icònics personatges encarnats per Ana Fernández i Luis Fernández, Perla. Un esdeveniment que servirà d’excusa per tornar a reunir tota la família i que serà el desencadenant de moltes trames de la temporada.
 
RICKY MARTIN, EN UNA COMÈDIA A APPLE TV+
Ricky MartinEl cantant porto-riqueny Ricky Martin participarà en una sèrie d’Apple TV+ titulada Mrs. American Pie, en el principal paper masculí, segons van confirmar ahir tant ell mateix a la xarxa social Twitter com la seva oficina de representació a Puerto Rico. L’intèrpret va copiar sense comentaris a Twitter una informació del mitjà digital Deadline en la qual s’indica “en exclusiva” que Martin s’ha sumat a un elenc del qual també formen part Kristen Wiig i Allison Janney. Els seus representants a Puerto Rico van dir que Ricky Martin actuarà a Mrs. American Pie, sense oferir més detalls.


La sèrie està basada en una novel·la de Juliet McDaniel i el cantant interpreta el paper de Robert, diu Deadline. Wiig encarna Maxine Simmons, una exreina de bellesa recentment divorciada que intenta entrar a l’exclusiva societat de Palm Beach, al sud de Florida, a final de la dècada del 1960.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts