x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 21/05/2022 a les 07:14
Àries
Un viatge en companyia d'algú proper podria ser a l'horitzó. De fet, podries anar-te'n molt aviat i probablement l'emoció estigui augmentant. Alguns esdeveniments sorprenents podrien sorgir durant el transcurs d'aquesta jornada, per la qual cosa el més probable és que això arribi a ser més que unes simples vacances. Assegura't de veure't bé, no t'aturis respecte al que vols fer i diverteix-te.
 
Taure
Un cop de sort inesperat et podria arribar avui, - cosa que mai no hauries esperat ni en un centenar d'anys. Podria semblar com un somni fet realitat, però podria afectar la teva vida d'alguna manera. Podries trobar-te davant d'una decisió: anar-hi i canviar la teva manera de vida o deixar-la passar i acceptar el risc que una altra gran oportunitat mai no aparegui. Qui va dir que la vida era fàcil? Pensa-hi.
 
Bessons
Si actualment no ets en una relació sentimental, avui pots conèixer algú que promet molt. El teu treball podria estar involucrat d'alguna manera, i també és possible que aquesta persona hagi estat vivint a prop durant molt de temps. Un amic els podria presentar. Probablement passaran almenys una hora parlant, i és probable que facin arranjaments per tornar-se a veure.
Cranc
Una mena de sacsejada inesperada podria tenir lloc avui, i podries trobar-te de cop i volta que t'ofereixen més diners o responsabilitats. Aquesta pot ser just l'oportunitat que has estat esperant, però podria prendre't tan de sorpresa que potser hagis de demanar temps per pensar-hi. No ho pensis gaire, ja que podrien donar l'oportunitat a algú més.
Lleó
Avui pot ser que assisteixis a almenys una ocasió social festiva i, per tant, pots trobar-te amb algunes persones molt interessants en professions inusuals, com ara el cinema o la televisió. Espera escoltar algunes històries estranyes, algunes certes, altres que són clarament exagerades. Tot i això, de totes aquestes bromes i contes, podries obtenir alguna informació útil. Pren-ne nota perquè siguis capaç de recordar-ho més tard.
 
Verge
És probable que el teu nivell de salut i benestar físic sigui molt alt, i per tant és probable que brillis intensament. Com a resultat, podries trobar que els que t'envolten parin més atenció al que dius del que ho solen fer. També descobriràs que la teva ment és molt forta i que ets capaç de ser excepcional rapidesa i captes les coses a la primera. Per tant, pots absorbir molt més del que sents que el que és normal. Pren-ne nota!.
Balança
És possible que avui sentis mandra. Els mateixos carrers i edificis antics de la mateixa ciutat de sempre de sobte podrien semblar que s'hi acosten. Per tant, simplement pren a un amic proper oa la teva parella, agafin la interlocutòria i s'enlairen cap a les muntanyes o l'oceà. Probablement necessitis un descans. Has estat treballant molt dur i probablement podries beneficiar-te d'una mica de temps a camp obert. Veu per això!.
Escorpí
Un somni o visió intensa podria resultar en un avenç espiritual d'alguna mena i és possible que passis gran part del dia una mica atordit/a, tractant de treure-li algun sentit. És possible que veieu si podeu trobar alguns llibres sobre el tema, ja que tots els senyals indiquen que la lectura podria portar una gran quantitat d'informació útil per a l'agenda d'avui. També pot ser que vulguis escriure un relat sobre la teva experiència.
 
Sagitari
És probable que el teu estat d'ànim sigui avui molt alegre i ho mostraràs a la teva cara. Això no passarà desapercebut per a la gent que coneixes. Pots fer alguns amics nous i, si no tens parella, podries conèixer algú interessant i amb potencial per a l'amor. Aquesta persona és algú educat i refinat, per no esmentar intel·ligent. Sigues cordial, agradable i gaudeix del teu dia.
Capricorn
Avui és possible organitzar una reunió de persones interessades en qüestions psíquiques o metafísiques. Un convidat molt especial podria fer una xerrada o liderar un grup de discussió. Això pot ser fascinant per a tots els presents. Et guanyaràs una gran reputació com a amfitrió tot i que l'únic que facis sigui passar les galetes i servir el cafè.
Aquari
L'escriptura pot ser una de les teves activitats principals avui. Tens una gran quantitat dinformació per transmetre a qualsevol que pugui estar interessat en el que has de dir. Podries provar de redactar un article per a una revista o potser la ficció o la poesia. Tot i això, encara que tot el que escriguis en aquest moment sigui una carta al teu cosí, el que diguis, sens dubte, serà brillant, apassionant i molt interessant. Mans a l'obra!.
 
Peixos
Els interessos professionals continuen expandint-se i estan aconseguint mantenir-te molt ocupat/da. Els teus ingressos estan augmentant i podries aconseguir una certa importància al teu camp. Tot i això, podries estar buscant noves oportunitats. Potser el camp al qual et dediques ara no sigui on vols continuar els propers 20 anys.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts