Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui pots descobrir que anheles unes pinzellades de color a la teva vida. Fes el que puguis per alegrar casa teva. Fins i tot la compra d'algunes plantes amb flors i unes quantes catifes soltes de colors i obres d'art faran una gran diferència. No has de gastar un munt de diners per il·luminar casa teva i aixecar-te l'ànim. També coure galetes. Això farà que la llar tingui una sensació més casolana i acollidora. A més, és difícil estar de mal humor quan tens un bigoti de llet!

Taure Avui pots descobrir que tens més en comú amb els teus veïns del que et pensaves. És probable que algun tipus desdeveniment local hagi reunit a tots els teus veïns sota un mateix sostre. Vas com una obligació, però mantingues-te al marge d'interessos i mostra una veritable voluntat de participar. No hi ha res com arremangar-se les mànigues i treballar junts a favor d'objectiu comú. Espera fer alguns bons amics en el procés.

Bessons És possible que avui rebis algun cop de sort. Pot ser que un vell parent ric mori i et deixi una mica de diners inesperats. O potser una inversió estigui donant millors fruits del que es podia esperar. Això és just el que necessites per animar-te! Sigues intel·ligent sobre com manejar els diners. El suggeriment és que evitis les recompenses a curt termini a favor de la seguretat a llarg termini. Donaràs les gràcies d'aquí a uns quants anys.

Cranc El romanç serà molt destacat avui. Totes les energies planetàries indiquen que tu i la teva parella són a la mateixa ona. No és estrany que tots dos s'hagin estat portant molt bé darrerament. Potser és el moment de fer el següent pas important en la relació. No importa en quina etapa estiguis, sempre hi ha un pla superior al que aspirar. Comença ara i pots tenir seguretat que tots dos gaudiran de l'altitud.

Lleó És probable que tot el que intentis fer avui resulti molt bé. Tens una naturalesa ambiciosa, així que per tots els mitjans en treu profit d'aquestes condicions propícies per perseguir els teus objectius relacionats amb la teva carrera. Descobriràs que tens un enfocament fort i una comprensió clara del que cal fer per tirar endavant. Endavant. No hi ha absolutament res que t'aturi.

Verge Avui descobriràs probablement que comences a fer progressos reals en un projecte que podria haver estat estancat durant un temps. No pots evitar sentir la satisfacció que tota la teva feina dura finalment comença a donar els seus fruits. Ben fet! T'has guanyat tot l'èxit que t'arribarà. No obstant, no t'adormis als llorers! Continua treballant dur perquè puguis aconseguir un reconeixement encara més gran.

Balança Avui probablement et despertaràs, miraràs al voltant del teu entorn familiar i t'adonaràs que hi ha molt de marge de millora. Afortunadament, ets la persona indicada per a la feina. Ets una persona creativa i tens un gran talent per a la decoració (fins i tot si no te n'adones). Com que és probable que tinguis algunes visites aquesta nit, per què no passes el dia reorganitzant i engalanant casa teva? Posa un toc casolà amb fotografies familiars emmarcades en una taula i una col·lecció de les favorites en una altra. No calen diners per fer que una casa sigui acollidora, només amor.

Escorpí Treballes de forma dura i conscient, i sens dubte has estat aplicant les teves habilitats i donant el millor de tu des de fa temps. Ha arribat el moment perquè puguis treure algun benefici de tots els teus esforços. La bona notícia és que tots els signes indiquen que un salt professional gran està a la cantonada per a tu. Segueix treballant dur i tingues paciència i aviat tot valdrà la pena.

Sagitari Pot ser que comencis a pensar a buscar una nova feina per tal daugmentar els teus ingressos. Però probablement no cal prendre una mesura tan dràstica. És possible que el teu cap hagi estat considerant donar-te un augment de sou així que aviat pots rebre una agradable sorpresa. Si les teves preocupacions de diners són només a curt termini, considera demanar a un membre de la família un préstec a baix interès. Quan et recuperis, seràs capaç de pagar ràpidament.

Capricorn Tens un munt d´encant i grans habilitats socials. Es tracta d´una combinació imbatible, i està especialment reforçada amb l´energia astral actual. Assegureu-vos de fer un esforç addicional avui, encara que no estàs dhumor per fer-ho. Algú en una posició de poder i autoritat podrà demanar-te que assisteixis a un sopar, o potser et convidarà a “actuar” en una festa. Aquestes són oportunitats ideals per demostrar el teu talent, així que aprofita't en lloc de sortir corrents.

Aquari Aquest és un dia en què et podries beneficiar molt de passar temps a l'aire lliure reflexionant tranquil·lament. Fins i tot una caminada de mitja hora a través d'un parc de la ciutat us ajudarà a sentir menys cansament i més equilibri. Has estat treballant dur, sobretot darrerament, i necessites una mica de temps per tornar a omplir el pou de la teva ànima. No us negueu un temps d'inactivitat. En cas contrari, corres el risc de cremar-te.

Peixos Treballes durament i de vegades treballes tan dur que t'oblides de prendre't un moment per a tu mateix/a. Això és admirable a curt termini, però no tan intel·ligent a llarg termini. No fas cap bé a ningú si et cremes de pur esgotament. Has d'aprendre a tenir el teu propi ritme ia equilibrar la teva vida de manera que hi hagi prou temps per a la feina, la diversió i la meditació.

tracking