Agenda

Concert de Mans Unides

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert de Mans Unides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Concert de Mans Unides

Amb Guillem Tudó, Blue Note Band i Martha Roquett. Entrada: 5 euros. Venda d’entrades el mateix dia del concert a taquilla a partir de les 19.30 h.

Hora: 20 h.

Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

CINEMA

CINECLUB: ‘POSER’

Lennon desenvolupa un podcast de música i converses amb artistes que admira. Això farà que s’inspiri per perseguir les seves pròpies ambicions musicals. Entrada: 5 euros (no socis) · 3 euros(socis).

Hora: 21.30 h

Teatre Comunal. Andorra la Vella.

VISITA

Visita a instal·lacions de producció d’electricitat a partir de fonts d’energia renovable

Visita a la instal·lació de producció a escala nacional d’Aixovall. L’objectiu de la visita és apropar la gent a les energies renovables.

Hora: 18 h.

Aixovall. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘Celebració de la diversitat cultural a Andorra la Vella’

Exposició de vestits típics de l’Índia i d’Ucraïna. Taller de pinyates, conferència Import-Export cultural d’Andorra, exposició Interculturalitat. A diversos espais d’Andorra la Vella.

Fins al 21 de maig del 2022.

Exposició Art Camp 'Colors per al planeta’

Un any més es presenta, conjuntament amb la CNAU (comissió nacional andorrana per a la Unesco), l’exposició itinerant Art Camp Colors per al planeta. Aquesta mostra és fruit d’una selecció de pintures creades en la cinquena edició de la iniciativa que va tenir lloc a Andorra l’any 2016.

Horaris: de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 21 de maig del 2022.

‘Gaset Flinch’

L’exposició Gaset Flinch recull la creació escultòrica de l’artista andorrana Judit Gaset Flinch des de principi dels anys noranta del segle XX fins a la seva darrera obra, realitzada expressament per a aquesta exposició.

Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny.

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

Exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Un planeta submergit pel plàstic’

Exposició de Whitlow Delano. L’entrada al museu serà gratuïta durant tota la durada de l’exposició. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Sèrie ‘Ikebana, les noves fotografies de tardor’

Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de juny del 2022.

tracking