La segona temporada 'Upload' s'ha situat entre les deu sèries més vistes d'Amazon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Video tornarà al món virtual d’Upload amb una nova temporada. El gegant tecnològic acaba d’anunciar la renovació per a una tercera tanda d’episodis de la distòpica comèdia de ciència-ficció creada per Greg Daniels, responsable de sèries com The Office o Parks and Recreation, i protagonitzada per Robbie Amell (The Flash) i Andy Allo (Chicago Fire), que ens presenta un món en el qual els humans poden ser “carregats” a un univers virtual amb la finalitat de tenir una segona vida més enllà de la mort.

La segona temporada de la sèrie –la trama de la qual que es desenvolupa “en un futur tecnològicament avançat on els telèfons hologràfics, les impressores 3D d’aliments i les botigues de comestibles automatitzades formen part del dia a dia de la gent”– es va estrenar l’11 de març i, segons Amazon Studios, des d’aleshores s’ha mantingut entre el Top 10 de les produccions més vistes de la plataforma.

“Upload s’ha convertit en un autèntic èxit que continua sent un dels originals de comèdia més vistos a Prime Video”, ha assegurat Vernon Sanders, director de televisió global d’Amazon Studios. “Amb l’estil de comèdia característic de Greg i al dinàmic equip creatiu, han creat una sèrie de la qual estem orgullosos.”

La notícia es produeix poques setmanes després que Netflix confirmés la cancel·lació d’Space Force, la comèdia cocreada per Daniels i Steve Carell i protagonitzada per aquest darrer. Tot i que la plataforma va apostar fort per la ficció com a successora de The Office, la primera temporada es va quedar molt lluny dels resultats que esperaven.

tracking