Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Encara que les influències planetàries d'avui són imperceptibles pel nostre sentit de la vista, de ben segur són presents a les nostres emocions. Utilitza la teva intuïció per sintonitzar aquestes poderoses energies. L'aspecte en joc us demana que redefineixis el teu concepte de possessions i recursos. Potser pots compartir més del que penses.

Taure Aquest és el dia perfecte per posar en acció objectius importants. L'energia atorgarà una força poderosa, impulsant el teu entusiasme i empenta. Et sentiràs com que ho pots aconseguir gairebé tot. Estaràs especialment optimista sobre les teves metes econòmiques i professionals. Aquest és un gran moment per fer una llista del que vols aconseguir per a la teva vida. El teu poder de concentració et pot ajudar perquè ràpidament converteixis els teus somnis en realitat!

Bessons Renova el teu compromís amb els teus amics, i amb les persones que comparteixes algun tipus de llaç a escala intel·lectual. L?esdeveniment astral d?avui estableix un nou to afectiu. L'energia en joc et demana que prestis molta atenció als teus somnis, i que facis cas als missatges que porten amb si. Tracta de buscar una llar afectiva per a tu dins un grup.

Cranc Avui tens l'oportunitat de desfer-te de la càrrega afectiva del passat. Decideix allò que vols convidar a la teva vida, a les teves relacions ia la teva llar, i fes-li un lloc! Per a tu, l'energia astral d'avui et demana que et concentris a l'entorn on vius, i et suggereix que renoves el teu compromís amb la família en general.

Lleó La teva necessitat de solitud ha augmentat tremendament. Fins i tot potser ho hagis interpretat com un tipus de depressió lleu; no ho és. Tens motius per satisfer aquesta necessitat de qualsevol manera que puguis. L'energia astral en joc, però, fa que aquests sentiments siguin gairebé paradoxals. Almenys t'obriràs més a parlar del teu anhel de solitud amb altres persones.

Verge Un canvi benvingut d'aspecte ajudarà als problemes tant laborals com a la teva vida privada. Avui, a mesura que els cossos planetaris ingressen a una nova configuració, les paraules i els fets seran més gentils i curosos. El teu esperit revolucionari no serà menys violent, però començaràs a progressar cap als teus objectius a través de la negociació més que per l'enfrontament.

Balança A present, les energies planetàries indiquen que una modificació en la conducta i una comunicació millorada encara han d'arribar. Sentiràs obligació a revisar els teus futurs projectes una vegada més perquè puguis verificar si són possibles o no.

Escorpí Amb l'actual alineació astral en joc, estaràs ingressant una nova fase, plena de canvis. En succeir això, els resultats de qualsevol acció que iniciïs poguessin canviar considerablement. Continua treballant i sigues pacient. El que esperes arribarà abans del pensat.

Sagitari Són diners els que t'arriben? Els cossos astrals s'estan alineant per millorar la teva economia. Les estrelles tendeixen a vessar llum sobre les fonts de diners, fent possible que rebis diners per una col·laboració laboral recent que vas realitzar amb algú, o potser per una feina recent. De qualsevol manera, avui gaudeix la brillantor gloriosa.

Capricorn Les setmanes passades poden haver estat difícils. La tensió, la irritabilitat i les demores interminables han caracteritzat les operacions humanes en la seva totalitat, però especialment en relació amb el treball. Per a la teva sort, l'alleujament arriba en forma d'alineació celestial beneficiant la teva reputació, carrera i èxits. Si has treballat de valent, pots esperar collir els fruits dels teus esforços en els propers dies.

Aquari Amb la configuració astral d'avui, l'accent es posa en el reconeixement social i la importància professional. Per al mes que tens al davant, pots esperar realitzar importants progressos a la teva carrera, sense importar els desafiaments que se't creuin. Estaràs collint els fruits de tot el temps, l'atenció i la concentració que has invertit en la teva feina.

Peixos Avui podries tenir una postura agressiva mentre avances amb alguna cosa. Potser faràs plans per veure com abordar una tasca difícil com renovar casa teva o posar-te en bon estat físic. Trobaràs determinació per realitzar aquest projecte i fins i tot podries necessitar aquesta perseverança perquè t'ajudi a continuar amb el pla. Estableix algunes metes clares i planifica intel·ligentment.

tracking