Agenda

'L'oreneta'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'L'oreneta'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LLIBRES

‘Jo en dic llom però l’àvia en deia llomillo’

Presentació del llibre de la filòloga i professora Maria Cucurull. Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

TEATRE

‘L'oreneta'

Obra L’oreneta, de Guillem Club, dirigida per Josep Maria Mestres. Amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘Geografies - Corea’

És un projecte que presenta cultures, països, territoris i espais de coneixement a través de conferències i de tallers pràctics, de mostres d’art i de projeccions cinematogràfiques de caràcter gratuït. Inclou la conferència: La península coreana: història de dues realitats tan allunyades com properes. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

CURSES I TALLERS

‘Artistes compromesos’

Anàlisi al voltant del compromís polític i els períodes bèl·lics dels artistes més representatius dels moviments del segle XX. Impartit per Alexia Collelldemont. Hora: 18 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Herejía mecánica’

Exposició de Ricardo Muñoz.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 14 de maig.

‘Un planeta submergit pel plàstic’

Exposició de Whitlow Delano. L’entrada al Museu serà gratuïta durant tota la durada de l’exposició.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Basat en històries reals

Darrere de cada fotografia hi ha una història. Un recorregut a través d'una selecció de més de 50 artistes contemporanis d’Espanya i Portugal de la col·lecció Foto Colectania, que permet conèixer aquelles històries que hi ha darrere de les fotografies i que remeten a les intencions i experiències dels seus autors i autores. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins a l’11 de juny del 2022.

Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 27 d’agost del 2023.

Colors per al planeta

Trobada d'artistes pintors i escultors que té lloc a Ordino, Andorra, cada dos anys. Pretén facilitar, mitjançant l'art, l'intercanvi de valors que la UNESCO fa universals al voltant de la cultura i de la pau.

Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

Fins al 14 de maig.

Gaset Flinch

L’exposició Gaset Flinch recull la creació escultòrica de l’artista andorrana Judit Gaset Flinch des de principi dels anys noranta del segle XX fins a la seva darrera obra, realitzada expressament per a aquesta exposició.

Sala d’Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny.

tracking