x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 30/04/2022 a les 08:09
Àries
Tens tendència cap a la intel·lectualitat. Avui pots posar alguns dels teus coneixements a treballar d'una manera creativa. El teu intuïció i imaginació estan treballant hores extres. Si has estat pensant en iniciar un projecte artístic, aquest és el dia per fer-ho. L'únic inconvenient és que el teu treball et pot obsessionar tant que no puguis concentrar-te en res més. Marca't el teu propi ritme per no cremar tota la teva energia.
 
Taure
Una carta afectuosa o la trucada d'algú proper podria ser just el que et va receptar el doctor avui. Pots tenir la sensació que tens sobrecàrrega de treball i ets una mica pessimista sobre els plans que has fet. La teva amistat ha de poder aixecar l'ànim i motivar-te a seguir endavant malgrat qualsevol obstacle que et trobis. Recorda la seva bondat. El teu amic pot necessitar el mateix de tu en algun moment en el futur.
 
Bessons
Avui pots tenir algunes noves i atractives idees per avançar en la teva carrera i augmentar els teus ingressos. L'única pregunta és si pots o no seguir endavant. Algunes d'elles poden ser viables i altres no, però si te les prens seriosament, hauries de fer algunes investigacions per adonar-te d'això. El futur es veu bé si prens les mesures necessàries per convertir les teves idees en realitat.
 
Cranc
Avui és possible que experimentis un torrent d'idees espirituals. Et semblaran clares i apropiades i podrien inspirar a passar temps dedicant a la música, la poesia o la pintura. L'únic problema podria ser que aquestes idees poden desaparèixer si no les anotes immediatament. Les visions des de l'altre costat poden ser efímeres. Si t'agraden, mantingues un registre. Probablement estaràs feliç d'haver-ho fet.
Lleó
Avui és possible que experimentis un torrent d'idees espirituals. Et semblaran clares i apropiades i podrien inspirar a passar temps dedicant a la música, la poesia o la pintura. L'únic problema podria ser que aquestes idees poden desaparèixer si no les anotes immediatament. Les visions des de l'altre costat poden ser efímeres. Si t'agraden, mantingues un registre. Probablement estaràs feliç d'haver-ho fet.
 
Verge
Un esdeveniment social podria posar-te en contacte amb alguns vells amics que signifiquen molt per a tu. L'ocasió serà molt càlida i amable, tot i que és possible que sentis una mica de malenconia. No importa! De vegades el silenci en companyia és preferible a la conversa forçada. Simplement gaudeixes de la presència de companys entranyables i escoltes el que altres diuen. Vas a gaudir molt més.
 
Balança
Treballar en estreta col·laboració amb algú pot causar un afecte fort i càlid entre els dos. Pot o no ser una atracció romàntica, però si ho és, no aprofundeixis massa en això ara. La situació està creant emocions. Hi ha la possibilitat que l'atracció pugui tenir lloc demà. Però probablement has trobat algú amb qui puguis col·laborar harmoniosament. Això és important!
 
Escorpí
L'amor, l'afecte i el romanç semblen estar al teu voltant. La unitat sòlida amb amics propers, familiars i la teva parella romàntica pot brollar durant tot el dia. També pots esperar que sorgeixi un torrent d'imaginació i inspiració artística, potser generat pel suport dels que t'envolten. Les relacions establertes ara duraran molt de temps. Recorda el dia d'avui quan els temps es posin difícils.
 
Sagitari
 
Forts impressions psíquiques d'amics o membres de la família absents poden arribar-te avui. Totes tendeixen a ser positives, encara que pot ser que et resultin desconcertants. 'Podries fins i tot pensar més en això si descobreixes que la teva intuïció era correcta! Aquesta tendència pot continuar durant un temps. La teva sensibilitat als pensaments i sentiments dels altres és cada vegada més gran. Pot ajudar a que els entenguis millor. Aprofita-ho tot el que puguis.
 
Capricorn
Avui podries intuir forts sentiments d'afecte per part d'algú que podria atraure't romànticament. Podries sentir una onada d'eufòria gràcies a aquesta experiència abans que teu costat escèptic s'activi per dir que tot és una il·lusió. Una mica d'escepticisme és saludable, però no deixis que domini la teva impressió positiva. Tots els senyals diuen que el que sents és veritat. Segueix al teu cor!

 
Aquari
El teu amabilitat i bones maneres podrien resultar compensats. Algú que et respecta molt podria oferir-te una oportunitat per avançar que incrementi els teus ingressos. És possible que hagis conegut a aquesta persona des de fa molt temps i que els dos treballin bé junts. Aquesta oportunitat ha de ser benvinguda i no intimidar. Endavant! Si ho fas, el futur serà color de rosa.
 
Peixos
L'amor i el romanç van meravellosament bé avui. Si tens parella, l'afecte segueix creixent entre tots dos. Un fort sentit d'unitat podria conduir a un compromís ferm. Si actualment no tens parella, no et sorprenguis si algú que t'agrada, però a qui no coneixes bé, de cop i volta sembla sentir atracció cap a tu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts