Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Estaràs d´un humor efusiu. En comptes de veure limitacions, només hi veuràs possibilitats. Aquest és un bon moment per fer una mica de reflexió creativa. Si hi ha una àrea de la teva vida que ha estat causant problemes, trobaràs un enfocament nou. Podries aplicar ideals psicològics o espirituals a la situació. Et convindria manejar els desafiaments personals amb més saviesa. Concentra't a romandre amb tranquil·litat davant de situacions difícils.

Taure Amb la configuració astral d'avui, us vindria molt bé un canvi d'escena. Si us podeu prendre el dia lliure, podreu gaudir d'un viatge fora de la ciutat. O potser et diverteixis ajuntant-te amb alguns amics en un nou restaurant o un altre lloc. En aquest moment necessites estimulació. Les responsabilitats laborals o familiars poden estar pressionant-te i necessites prendre't un petit respir. Amunt l'ànim i fora la serietat.

Bessons Avui tindràs molta energia. L'aspecte astral en joc podria afegir un saltet al teu pas. Et trobaràs perspicaç per manejar qualsevol desafiament. Podràs fer molts contactes comercials a la teva interacció amb col·legues. O potser se t'acudirà un nou pla comercial per promocionar-te. Potser dissenyeu la vostra pròpia pàgina web des de zero. Tindràs un fort entusiasme, així que atreveix-te a emprendre en una nova direcció.

Cranc En aquest moment la teva energia pot estar una mica descontrolada. Està treballant una configuració astral hiperactiva. Podria resultar-te una mica difícil concentrar-te en les teves tasques. Pren descansos freqüents durant el dia per aclarir-te. O surt a caminar a l'hora de dinar perquè el teu cos se senti més assentat. No intentis fer gaires coses una vegada perquè podries sentir angoixat. Queda't amb un sol projecte.

Lleó Amb l'aspecte en joc, el dia et passarà volant. Sentiràs que poder acabar totes les tasques que tens serà un desafiament. Podries saltar-te el dinar, així podràs dedicar temps extra als teus projectes. O potser quedar-te a treballar després per poder acabar tot. El ritme del dia serà molt accelerat i et capgirarà el cap. Pren-te petits descansos per aclarir la teva ment. Podria ser-te d'ajuda prendre una caminada curta o fer alguns exercicis a la teva oficina.

Verge Fes-te atenció als teus somnis amb la configuració astral actual. El teu subconscient estarà estimulat, omplint la teva ment de visions. Potser tens una fantasia recurrent que en realitat sigui una premonició del futur. O potser tens un somni en què apareix algú, i després al dia et trobes amb aquesta persona. El teu costat psíquic estarà activat. Tracta de portar un registre de les teves impressions intuïtives.

Balança Avui tindràs molta necessitat de contacte social. No et quedis tot sol a casa. Desitjaràs sortir i jugar. L'energia astral en joc desperta la necessitat d'aventura. Podries visitar un restaurant nou, un bar o cafè. O podries assistir a una conferència d'un important dissertant. Et divertiràs en connectar-te amb altres membres de l´audiència. Estaràs a la teva salsa mantenint converses intel·ligents amb estranys.

Escorpí Estaràs fent voltes sobre alguna cosa, intentant decidir-te. L'energia astral omplirà el teu cap d'idees. Si has estat sortint amb diverses persones, veuràs qualitats meravelloses a cadascuna. Et resultarà difícil triar una parella. O potser tens moltes idees sobre adreces de la teva carrera. Potser somiïs amb un ofici diferent. Pren-te més temps abans de fer una elecció definitiva.

Sagitari Podries necessitar organitzar-te millor. L'energia astral us està encoratjant a millorar el funcionament de la vostra vida. Potser has de confeccionar un nou esquema per a les teves activitats diàries. Potser t'has d'aixecar una mica més d'hora cada matí per poder fer les tasques o fer exercicis físics. Assegureu-vos que cada dia contingui un equilibri saludable d'activitats personals i professionals. Les coses s'han desbalancejat una mica per a tu, però hi trobaràs un millor equilibri.

Capricorn En aquest moment les teves passions es troben elevades. Si has desenvolupat un interès romàntic en algú, les emocions per aquesta persona podrien sortir de control. Podries seduir-lo amb un poema d'amor o convidar-lo a una vetllada espectacular a la ciutat. Si ja tens parella, voldràs passar-hi moments íntims. L'energia astral en joc us anima a ser audaç en expressar el vostre afecte.

Aquari Amb la configuració astral actual, us sentireu invencible. Però probablement encara no siguis a prova de bales. No permetis que el teu optimisme surti de control. Si t'involucres al mercat de valors, no deixis que l'entusiasme cec governi els teus negocis. I si tens interès a comprar alguna cosa, assegura't que el preu sigui raonable. És grandiós tenir una actitud positiva, però necessites romandre amb practicitat també.

Peixos Avui potser decidiu resumir un projecte. Potser estaves fent algunes renovacions anteriorment i ara podries decidir continuar amb aquesta feina. O potser vas estar involucrat/a romànticament amb algú molt especial. Podries encara tenir forts sentiments per aquesta persona, i podries considerar reunir-te amb ella. El tema del dia serà arreplegar fragments del passat.

tracking