x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 23/04/2022 a les 06:49
Àries
En aquest moment la configuració planetària indica que hauràs de pagar deutes vells. Si deus diners a la teva targeta de crèdit, hauràs de pagar ara. O potser es tracti de deutes escolars o de la interlocutòria. Et sentiràs millor si pots tenir més estabilitat econòmica, minimitzant els deutes i incrementant les teves inversions. Pensa agressivament a mantenir la teva situació econòmica sota control.
 
Taure
L'alineació celestial d'avui et farà concentrar en l'automillorament. Generalment cuides la teva salut i la teva dieta, però avui potser comences un programa nou. Podries interessar-te en unes herbes o suplement dietari nou. Potser investigar avui com pot aquest nutrient ajudar el teu cos. L'interès i el temps que inverteixis al teu cos valdrà la pena.
 
Bessons
Avui hauràs de parar esment a aquests intrigants moments de sincronicitat. Sincronicitat és quan passa una coincidència que et porta una cosa que vas estar buscant. Està treballant una força espiritual, ja sigui que ho cridis àngel guardià o només sort! Escoltaràs una informació important avui que us ajudarà. O potser et trobis per casualitat amb algú que et pugui ajudar d'alguna manera. Dóna-li la benvinguda a aquestes ocurrències!
 
Cranc
Avui potser rebis una trucada de llarga distància. Si tens un amic que viu a un altre país, avui sabràs aquesta persona. O si tens familiars que viuen molt lluny, intentaran posar-se en contacte amb tu. Si mai has viscut en una localitat diferent, potser persones d'aquesta apoca intentin ubicar-te. Gaudiràs en connectar-te amb amics i família a través de les milles.
Lleó
Avui podries decidir fer alguns canvis a casa teva. El teu espai habitacional t'està embogint! Potser no tinguis prou espai per a totes les teves pertinences. O sentis que ja és hora de redecorar una mica. L'alineació astral us està encoratjant a posar les coses en ordre. No tinguis por fer alguns canvis importants a casa teva. Et sentiràs bé si ho fas!
 
Verge
L´alineació planetària d´avui et posarà d´un humor meticulós. Potser examines qualsevol àrea de la teva vida que estigui fora de control. Potser necessiteu posar les vostres finances en ordre. O vulguis remodelar casa teva i crear un lloc de descans més ampli. Voldràs millorar qualsevol àrea de la teva vida que no t'agradi.
 
Balança
Has estat desitjant un descobriment creatiu en una àrea important de la teva vida. Has estat sentint bloqueig durant un temps, com si les coses no estiguessin anant per la direcció correcta. Avui veuràs que les coses comencen a fluir. L'energia astral us portarà un karma positiu. Les bones obres que has fet en el passat s'agreguen ara a la teva sort. Així que dóna-li la benvinguda a tots els miracles que arribin avui!
 
Escorpí
Avui us convidaran a una sortida social amb amics. Potser vinguin alguns amics d'una altra ciutat, i es voldran reunir per sopar o per prendre alguna cosa. O potser t'inviten a tu i la teva parella a una festa. Si surts avui, les teves converses socials seran sobre temes seriosos. Tindràs xerrades apassionades sobre política, religió o economia.
Sagitari
Aquest és un bon dia per a la creativitat i per fer servir la teva imaginació. La configuració celestial us anima a enfocar els problemes de manera inusual. Si generalment els abordes de manera lògica, amb el teu cervell esquerre, avui sentiràs desitjos de fer el contrari. Surt a caminar per un lloc bonic, i fa una mica de reflexió creativa. O parla les coses amb algun amic i intercanviïn idees.
 
Capricorn
Aquest és un bon dia per a la creativitat i per fer servir la teva imaginació. La configuració celestial us anima a enfocar els problemes de manera inusual. Si generalment els abordas de manera lògica, amb el teu cervell esquerre, avui sentiràs desitjos de fer el contrari. Surt a caminar per un lloc bonic, i fa una mica de reflexió creativa. O parla les coses amb algun amic i intercanviïn idees.

Aquari
Avui podries sentir inspiració per ajudar algú. Podries inclusivament adoptar un esgarriat. Podria ser una persona que ha tingut mala sort, però també podria ser un animal que necessita una llar. Voldràs fer l'esforç i ajudar-lo. El teu cor se sentirà gratificat en fer una bona obra. I la persona o animal que rebi la teva ajuda apreciarà els teus esforços!
 
Peixos
Avui estaràs una mica insistent, però hauràs de tenir una actitud menys agressiva. L'energia del dia et pot fer sentir una mica d'inquietud. L'alineació astral d'avui us produirà un estat extra de nerviosisme. No descarreguis aquesta ansietat en la persona equivocada. En canvi, crema aquesta energia amb un bon entrenament al gimnàs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts