x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 22/04/2022 a les 06:26
Àries
L'energia astral d'avui indica que decidiràs manejar una societat de manera diferent. Si has estat tenint reptes en una relació romàntica, voldràs discutir aquests temes amb la teva parella avui. O si col·labores comercialment amb algú, seria bo parlar amb el teu soci i aclarir l'atmosfera. Hauràs d'assegurar-te que tots dos comparteixin els mateixos objectius.
 
Taure
Avui estaràs d'humor per concentrar-te a l'automillora. Potser t'interessi allò espiritual, com anar a l'església, a un temple o resar en privat. La meditació i la reflexió et vénen molt bé avui. L'alineació planetària us anima a mirar al vostre interior. Avui podríeu tenir percepcions importants. Permet que l'energia positiva flueixi cap a tu dels teus àngels i guies espirituals, perquè ells poden realment ajudar-te!
 
Bessons
Avui sentiràs desitjos d'embellir casa teva. L'aspecte en joc actual us omplirà d'idees creatives. Faràs plans per redecorar-la. Ja és temps dafegir colors brillants o nous accessoris. O potser vols comprar un moble nou per fer de la teva llar un lloc més atractiu. ¡Definitivament et vindria bé un canvi!
 
Cranc
Avui tindràs una mica de dificultat per concentrar-te a la teva feina. Tens a ser una persona creativa per naturalesa, i et disgusten els límits rígids. No maneges molt bé els temps, prefereixes marxar al so del teu propi tambor. L'alineació planetària d'avui augmentarà la necessitat de llibertat. Potser has de completar certes tasques, així que no siguis irresponsable. Premia't amb alguna cosa divertida al final del dia!
Lleó
Avui en gaudiràs la lectura i altres formes d'estimulació mental. La teva ment estarà molt agilitzada tenint en compte l'aspecte d'avui. Podria haver-hi alguns llibres que has estat volent revisar. Avui és el dia perfecte per submergir-te a la lectura. O potser gaudeixis llogant pel·lícules del teu director favorit. Et divertiràs veient la vida a través de la càmera duna altra persona.
 
Verge
Amb l'alineació planetària d'avui intenta adonar-te del llenguatge que fas servir amb la gent. L'energia del dia podria donar a la teva expressió un fort impuls o criticisme. Sense adonar-te'n, podries ferir els sentiments d'algú. Assegureu-vos que quan us expresseu utilitzeu paraules agradables. I si fas una broma atrevida, assegura't que ningú se senti insultat!
 
Balança
Amb l'aspecte en joc del dia, la teva energia estarà escampada per tot arreu. Començaràs diversos projectes alhora, resultant-te difícil concloure'ls tots. O compraràs diverses coses i les deixaràs apilades a casa teva. Hi haurà molt desordre físic o mental a la teva vida avui. Tracta de mantenir concentració en una cosa alhora per no perdre el control!
 
Escorpí
En aquest moment sentiràs ganes d'envoltar-te de bellesa. Això és degut a l'alineació astral del dia. Podríeu desitjar anar a un museu d'art i absorbir una mica d'energia creativa. O podries gaudir en anar a un concert musical a escoltar tocar el teu artista preferit. El teu esperit se sentirà refrescat i renovat si et permets una visita a un lloc especial. Així que satisfà els teus sentits avui i sentiràs una ràpida elevació.
Sagitari
L'alineació planetària podria elevar el teu desig d'estar amb la teva ànima bessona. Avui podria existir algú molt especial a la teva vida, però potser no tinguis seguretat que aquesta persona sigui "l'adequada". O potser vols conèixer algú però no estar en una relació. Examina què realment vols en una parella avui. Ves si pots aconseguir-ho amb la teva situació actual, i després hi treballa.
 
Capricorn
Avui sentiràs desitjos de fer alguna cosa creativa o artística. L'energia astral en joc t'encoratja a buscar dins del teu cor. Potser se t'acudirà una idea per a un poema o la lletra d'una cançó. O potser tens idees que vulguis expressar en una història. Fins potser vulguis fer un petit esbós o pintura. Permet-te tenir imaginació i confia en les teves habilitats creatives.

Aquari
Para atenció al que et revelen els teus somnis. L'alineació planetària avui podria produir poderoses “pel·lícules” nocturnes. De vegades el teu subconscient pot ser activat pels planetes. Avui els teus somnis tindran un significat especial. Tracta de prendre'n nota en un diari o agenda. O gravava'ls en cinta per escoltar-los més tard. Trobareu missatges interessants.
 
Peixos
El dia d'avui et passarà volant així que assegura't de prestar atenció al rellotge! L'energia celestial en joc et pot donar una mica de distracció. Si tens moltes tasques o feina a fer, serà desafiant poder acabar-ho tot. Hi haurà un sentiment de velocitat i acceleració al llarg del dia. Tracta de no esgotar-te intentant fer massa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts