x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 21/04/2022 a les 06:31
Àries
Avui l'orientació del dia us donarà ànim de festes. Et prepararàs per assistir a una gran reunió social. Gaudiràs en reunir-te amb amics per a una celebració esplèndida. Si és l'aniversari d'algú, el baptisme o aniversari, gaudiràs de compartir aquesta ocasió especial amb aquesta persona. Porta un bonic regal per cridar latenció de tots.
 
Taure
Avui l'alineació planetària us posarà d'un humor generós i relaxat. Tindràs inspiració per ajudar els altres. Potser entrenes els teus nens en algun esport. O que aconsellis un amic en temes relacionats amb les finances. Sentiràs la necessitat de compartir la teva experiència i els teus punts de vista intel·ligents amb algú més. Pren cartes a l'assumpte i ajuda que algú trobi claredat. Pot ser que marquis una diferència positiva!
 
Bessons
Avui l'alineació planetària us posarà d'humor per socialitzar. De vegades pots ser una mica antisocial i passes massa temps tot sol. Però avui t'adonaràs que hi ha tot un món de persones amigables. Serà el moment d´unir-te a alguna activitat nova oa un grup comunitari. Gaudiràs estant a llocs on es reuneixen persones que pensen semblant a tu.
 
Cranc
Amb l'aspecte en joc d'avui podries estar d'humor per canviar una mica la teva vida social. Potser et cansi sempre estar amb els mateixos amics tot el temps. Potser busques una companyia més animada o interessant. És un bon dia per socialitzar en un bon entorn. Aneu a una llibreria, cafè o bar que tingui una clientela interessant. No tinguis por xerrar amb la gent i presentar-te amb persones atractives.
Lleó
Avui t'obriràs a una nova amistat que apareixerà al teu camí. De vegades tendeixes a quedar-te en un cercle social determinat. No sols compartir amb persones noves que s'hi acosten. Però ara podràs entaular una conversa bonica amb algú que compartirà molts dels teus interessos. Amb l'energia astral d'aquest dia, permet-te tenir receptivitat una nova amistat.
 
Verge
Avui dirigiràs la teva energia cap a la poesia o l'art. La configuració planetària augmentarà les vostres habilitats creatives. Hauràs de decidir si fas dibuix o pintura. La inspiració fluirà, i podràs dissenyar una cosa meravellosa. O potser decideixis escriure alguna cosa creativa. El teu talent amb les paraules estarà emfatitzat en aquest moment, per tant podràs armar una gran història o poema. Deixa que la teva imaginació s'expandeixi aquest dia!
 
Balança
De vegades pots tindre massa generositat amb els altres. Dónes del teu temps, diners i energia sense pensar-ho dues vegades. Avui necessitaràs equilibrar entre generositat i tenir cura dels teus interessos. L'energia aquest dia t'incentivarà a cuidar-te i recarregar bateries. No és el millor dia per prestar diners o donar tot el teu temps per ajudar algú o alguna cosa.
 
Escorpí
Avui estaràs d'humor per viatjar degut a l'alineació astral del dia. Miraràs la vida des d'una perspectiva diferent i un viatge t'ajudarà a obtenir un punt de vista nou. El canvi d'escenari us beneficiarà. Se't despertarà una nova energia si viatges a les muntanyes, t'asseus al costat d'un llac, o passeges per un bosc. Desitjaràs experimentar sensacions agradables i positives.
Sagitari
Hoy es un buen momento para meditar y reflexionar. Sentirás el deseo de ser un ermitaño, reclutándote en algún sitio privado. ¡Asegúrate que tus seres queridos entiendan que no los estás rechazando! Simplemente necesitarás un poco de espacio para aclarar tus pensamientos. Desearás recargar un poco tus baterías. Podrás leer algo de literatura inspirante o escuchar música relajante. El enfoque astral de este día incrementará tu necesidad de rejuvenecimiento espiritual.
 
Capricorn
Avui la configuració celestial emfatitzarà la vostra necessitat d'expressió. Sempre has tingut un costat creatiu i la teva imaginació realment estarà a l'ordre del dia. És important que trobis una sortida positiva a les teves inspiracions. Fes-te temps per escriure. O dissenya alguns gràfics per a una pàgina web. Permet que t'inspirin les muses creatives. Et sentiràs de meravella!

Aquari
Amb l'enfocament del dia, potser canvieu d'opinió pel que fa a alguna cosa. T'agrada tenir obertura a la teva manera de pensar, i sempre desitges escoltar el punt de vista contrari. Avui tindràs inspiració a rexaminar les teves creences sobre algunes coses. Potser canviïs de manera de pensar sobre temes socials, espirituals o polítics. Seria una revelació enorme per a tu comprendre un punt de vista diferent.
 
Peixos
Avui comprendràs un nou sistema de pensaments degut a l'enfocament del dia. Sentiràs atracció per una filosofia espiritual o un model d'autoajuda. Estaràs llest per observar la teva vida d'una manera diferent, alliberant la programació antiga i negativa. És temps de començar enfocant les teves energies a la creativitat i expansió. Deixa sortir les pors i tensions, i adona't que pots millorar la teva vida!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts