Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui potser no tinguis gaire paciència amb les boberies de la gent! Podries estar una mica inquiet o molt sensible. No permetis que et fastiguegin. Probablement necessitis estar tot sol durant un temps. Laspecte en joc davui podria accentuar la teva necessitat de qualitat de temps en solitud. Troba un lloc que et relaxi i permet descansar. Si avui vols estar sol, fes-ho!

Taure Avui podries sentir desitjos d'ocupar-te del jardí. O podries voler passar una estona a l'aire lliure, en una gandula a l'ombra d'un arbre. L'energia astral en joc us incentivarà a connectar-vos amb els elements de la natura. Podries desitjar contemplar les fulles i prendre una mica de sol. O podries gaudir d'una passejada per un parc nacional o bosc bonic. Podries creuar-te amb alguns animals interessants.

Bessons Amb la col·locació còsmica actual, podries necessitar negociar alguna classe d'acord. Potser tu i la teva parella estiguin intentant prendre algunes decisions importants. Podrien descobrir que tenen diferents punts de vista. Però no et preocupis! Es pot crear un compromís. Treballa per crear una situació guanyadora, de la qual tots dos obtinguin el que desitgen i cap surti perdent.

Cranc Avui és un bon dia per connectar-te amb la teva mare o una altra dona important a la teva família. Si fa temps que no parles amb la teva mare, aquest és el moment ideal per fer-ho. Si viu a prop, vés a visitar-la. Si és lluny, parla afectuosament amb ella per telèfon. Amb l'aspecte en joc d'aquest moment, us sentireu impulsats a connectar-vos amb alguna energia femenina.

Lleó Amb la influència astral en aquest moment, podries pensar a fer els passos següents amb la teva parella. Si has estat sortint amb algú durant un temps, podries estar pensant a anar a viure junts o casar-se. O si ja estàs casat, podries pensar en nens. Si ets solter, potser estàs enyorant trobar la teva ànima bessona. Si tens una mica de paciència, la veuràs arribar a la teva vida ben aviat!

Verge Avui podries treballar per millorar-ne una relació. Potser hi ha hagut un malentès recent amb la teva parella. Podria haver-hi emocions intenses que van i vénen. El millor és aclarir les coses i parlar-ne obertament. Sigues valent i anima't a tenir una conversa honesta. Si mantens un to positiu i estàs disposat a perdonar, aviat descobriràs que la relació millora.

Balança Gràcies a la combinació d'influències astrals, en aquest moment podries sentir que estàs llest per adoptar una nova filosofia de vida. Podries contemplar el sender que estàs transitant, buscant una manera d'assolir més felicitat. Podries decidir abandonar algunes velles actituds que t'han frenat. En aquest moment és important desfer-se d'esquemes negatius i alliberar una mica d'energia creativa. En portar una càrrega més lleugera podràs gaudir d'una alegria més gran.

Escorpí La configuració celestial està agitant la teva necessitat que millors. Podries estar pensant en la imatge que transmets als altres. Potser decideixis que va arribar el moment de fer alguns canvis. Vés a fer-te un bon tall de cabells i compra roba nova. O pensa canviar la teva manera de parlar i projectar l'energia als altres. Avui podries voler provar amb un estil diferent.

Sagitari Avui, la teva energia física hauria d'estar molt elevada. Podries aprofitar-la per entrenar al gimnàs i desafiar-te a treballar més els músculs. O podries tenir desitjos de fer algun esport. És probable que vinguis els teus amics si competeixes amb ells en un partit de bàsquet o beisbol. Tindràs els reflexos ràpids, amb una energia concentrada i poderosa.

Capricorn Podries tenir alguna interacció interessant amb un membre de la teva família. Manifestaràs una fèrria voluntat i podries tenir la intenció de fer les coses a la teva manera. Encara que tinguis alguns desitjos molt forts, no facis mal als altres en el camí cap als teus objectius. Deixa que els teus éssers estimats coneguin les teves necessitats, però transmet afecte i suport. Si pressiones massa podrien sorgir problemes.

Aquari Avui gaudiràs de la companyia d'éssers estimats que fa temps que no veus. La influència planetària podria portar visites inesperades a la porta. Potser és un cosí o oncle que anirà de visita. O podria ser un bon amic de la teva època destudiant. Gaudireu d'una trobada social alegre. Estaràs amb ànim dintercanviar anècdotes i algunes bromes realment banals.

Peixos Donada l'alineació planetària actual, avui podries sentir desitjos de viatjar. Podries estar una mica inquiet per passar tota la setmana al mateix lloc. Tracta de no tancar-te a l'oficina o casa teva. Encara que estiguis cansat, surt i aclareix-te. Condueix fins a algun lloc especial. Podries gaudir de la visita a algun lloc bonic.

tracking