Televisió

HBO Max juga fort

La plataforma signa un molt bon inici d’any amb les estrenes d’‘Euphoria’ i ‘La edad dorada’, i decideix renovar ‘Los Gemstone’ per a un tercer lliurament.

'Los Gemstone' acaben d'estrenar la segona temporada i ja n'hi ha una tercera de confirmada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO Max ha arrencat l’any amb força. La plataforma d’streaming ha recollit diversos fragments del seu calendari que van quedar escampats per la pandèmia del coronavirus i els ha reunit al mes gener. Euphoria i La edad dorada són segurament els títols que més criden (i cridaran) l’atenció, però també ha vist la llum Somebody Somewhere i s’ha produït el retorn de Los Gemstone, que ha satisfet els executius de WarnerMedia fins al punt que han decidit renovar-la per a un tercer lliurament.

El 9 de gener arrencava amb gran èxit l’emissió de la segona temporada de la ficció, que aprofundeix encara més en la cèlebre família de predicadors. “Els Gemstone ens fan riure com ningú”, ha declarat Amy Gravitt, vicepresidenta executiva de programació d’HBO, per confirmar que la comèdia comptarà amb una tercera tanda de capítols.

Los Gemstone és una creació de Danny McBride, que manté una molt bona relació amb la plataforma després d’haver desenvolupat prèviament Vice Principals i De culo y cuesta abajo. Com en les dues predecessores, McBride està al capdavant de l’elenc, envoltant-se en aquesta ocasió de John Goodman, Adam DeVine, Edi Patterson, Cassidy Freeman, Walton Goggins, Jason Schwartzman o Tony Cavalero.

També hi ha raons per ser optimistes amb el futur d’Euphoria i La edad dorada, que estan aconseguint molt bones dades les nits de diumenge i de dilluns, respectivament (que és quan s’estrenen els nous capítols). El drama adolescent no para de marcar màxims històrics a cadascun dels episodis de la seva segona temporada i, a més, està liderant el rànquing de visualitzacions d’HBO Max. D’alta banda, la nova ficció del creador de Downton Abbey ha aconseguit la millor estrena d’una sèrie d’HBO establerta en dilluns des de l’èxit de Chernobyl el 2019.

tracking