televisió

Suspens i humor negre

El director Pau Freixas s’endinsa en el caos, les incoherències i les imperfeccions humanes a la minisèrie de sis capítols ‘Todos mienten’, que arriba demà a Movistar+.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El thriller Todos mienten, la nova minisèrie creada i dirigida per Pau Freixas i produïda per Movistar+, s’estrena demà a la plataforma com una de les grans apostes de ficció per a aquesta temporada.

La Macarena és professora i se’n va al llit amb el fill de la seva millor amiga i alumne seu de 18 anys. Algú pujarà el vídeo a internet. Aquest és el detonant de la sèrie, ha explicat Freixas en una trobada amb els mitjans, afegint que la història agafa un grup de personatges i ensenya el seu caos, incoherències i imperfeccions, i quan es converteixen en impulsius, puntualitza, mostra els seus punts febles. La ficció, que es mou entre el suspens, el drama i l’humor negre, està formada per sis capítols.

El vídeo de Macarena amb l’alumne trasbalsarà la vida de Belmonte, una urbanització de classe alta, i farà aflorar secrets i misèries dels habitants: amigues que s’odien, fills amb vides paral·leles, amants inesperats i, a més a més, un assassinat.

Freixas apunta que el punt de partida era fer un thriller. “Venia de fer Sé quien eres amb personatges molt pensats i estratègics, però a Todos mienten la història es construeix a partir dels impulsos dels personatges que són imperfectes i incoherents”, ha dit.

L’actor Leonardo Sbaraglia ha assenyala que la producció presenta un món ideal i somiat en una urbanització de luxe, però en aquella vida “hi ha personatges que es comencen a rebel·lar i volen un altre sistema i a partir d’aquesta rebel·lió comencen els embolics, perquè hi ha una cosa que no és tan perfecta com es creia”.

Des de l’inici queda clar que hi ha un crim i, posteriorment, la sèrie va enrere en el temps per explicar com s’arriba a aquest assassinat. Freixas apunta que el flash forward ofereix joc a l’espectador amb el dubte de qui serà l’assassí i apel·la, a la vegada, a la seva paciència. “Si li promets que passarà alguna cosa molt grossa es relaxa i es permet que el temps sigui de presentació de personatges”, apunta.

El repartiment està format per Irene Arcos, Natalia Verbeke, Miren Ibarguren, Leonardo Sbaraglia, Juan Diego Botto, Ernesto Alterio, Eva Santolaria, Amaia Salamanca i Jorge Bosch, entre d’altres.

tracking