Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Quan fas alguna cosa, ho fas d'allò més bé! L'energia planetària en funcionament us inspirarà a fer un moviment audaç. Potser li proposes matrimoni a algú. O potser fas una proposta de negocis interessant a un client o al teu cap. Fins i tot podries anar a aquesta companyia on t'interessa treballar i demanis feina. Estaràs ple d'idees creatives i necessitaràs posar-les en pràctica. Podràs tirar a baix algunes portes tancades amb els teus esforços plens de coratge.

Taure Sentiràs una sensació creixent de responsabilitat envers algú. Potser el teu fill està tenint problemes, i desitges ajudar-lo a resoldre'l. Podeu entrenar-lo en un esport o ajudar-lo amb alguna tasca complicada. Amb l'alineació planetària, estaràs més sensible sobre les necessitats dels altres. Pots oferir-te per cuinar el sopar si la teva parella està cansada o ocupada. Mira al teu voltant i troba la manera dajudar.

Bessons Avui faràs una recepta personal de la teva pròpia creació. Tot i que no cuinaràs de la manera tradicional, utilitzaràs la teva imaginació per preparar un nou pla. Potser pensaràs en una manera nova de mercadejar el teu negoci. O potser considereu un nou enfocament en la vostra parella. Actua segons els teus instints. L'orientació del dia us inspirarà amb idees positives.

Cranc Estaràs concentrat a augmentar la teva força física. Potser estàs anant a un gimnàs, tonificant la teva musculatura. O potser has començat a menjar més saludablement per incentivar els teus nivells denergia. Amb l'alineació planetària, et vols posar en bona forma. Decideix-te a millorar la teva salut física de manera positiva. Aviat t'hi sentiràs amb més forces i energies.

Lleó Avui et sentiràs una mica d'extenuació a causa de la influència de la configuració celestial. Seria intel·ligent assegurar-te que els teus plans siguin factibles. Segur que tens els recursos necessaris per aconseguir les metes que t'has proposat? Potser t'hauries de resignar a canviar alguns paràmetres. Per exemple, podries començar per donar-te una mica de temps per a tu mateix/a!

Verge Davant un dia d'alguna manera frustrant. Segurament, la influència astral d'avui vol dir que molta de la teva energia acumulada trobareu expressió. Hauràs d'aprendre a manejar les ansietats. Ja sigui comprometi't amb el càlcul de tots els riscos involucrats, o troba la seguretat en tu mateix per enfrontar-los a mesura que apareguin. Pensa en aquestes dues opcions, però no pensis gaire.

Balança Si tens l'ull en algú de la teva vida professional, tens sort, amb l'alineació planetària aquest és el moment per actuar. Si estàs enamorat/da, busca algun pretext per declarar-li què sents. Si el que t'ha captivat és algun negoci particular, no tens cap garantia addicional en el proper, per tant actua avui.

Escorpí Decidiràs arreglar alguna cosa, amb aquesta energia celestial a favor teu. Hi haurà inspiració per treballar en un artefacte de la llar que no ha estat funcionant apropiadament. O potser et prenguis un temps per arreglar una mica del teu ordinador. Fins i tot potser et demanin ajuda per arreglar la interlocutòria d'un amic. Ets una persona pràctica, i t'adones ràpidament com funcionen les coses mecàniques. Confia en els teus instints naturals perquè et guiïn en la direcció correcta.

Sagitari En aquests moments és millor que siguis honest/a i obert/a cap a les persones. L´alineació planetària incentivarà un flux directe de comunicació. Si apareix un desafiament, no ho evitis. És millor resoldre els problemes a mesura que apareixen. Descobriràs que els altres treballaran per resoldre les qüestions. No intentis manejar tot pel teu compte. El treball en equip serà el tema del dia. Gaudiràs col·laborant amb els altres.

Capricorn Necessitaràs ocupar-te d'alguns assumptes domèstics. Si casa teva és plena de desordre, necessitaràs arreglar aquestes piles de papers. També serà el moment d'ocupar-se de la bugaderia. O d?aspirar els pisos. També trauràs algunes peces de roba del teu armari que ja no utilitzes i les donaràs a alguna institució de caritat. Et sentiràs bé si avui aconsegueixes organitzar-te millor. La influència astral t'inspirarà a buscar més ordre a la teva vida.

Aquari Avui intenta no perdre els estreps. L'alineació planetària farà que les teves emocions estiguin una mica intensificades. Descobriràs que estaràs una mica més sensible que allò usual. Tens un tracte fàcil, i et costa molt molestar-te per alguna cosa. Però en aquest moment, et sentiràs una mica aclaparat per la feina o les obligacions familiars. Tracta de respirar fondo i treure aquesta energia tòxica fora. Pren-te alguns minuts per meditar i poder transformar cap a emocions plaents.

Peixos Avui algú us demanarà consells. L'energia astral en funcionament augmenta la intensitat de les converses que mantindràs amb les persones. Un amic us demanarà ajuda en una situació difícil. O una persona estimada us demanarà ajuda amb alguna cosa. No podràs resoldre els problemes de tot el món, però podràs oferir ajuda moral i una oïda per escoltar-los. Fes el possible per alleujar la càrrega dels altres.

tracking