x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Canviant d'aires

Jennifer Coolidge a 'The White Lotus'.

Jennifer Coolidge a 'The White Lotus'.

Jennifer Coolidge a 'The White Lotus'.

Saber y ganar

Saber y ganar

Saber y ganar

Actualitzada 26/01/2022 a les 06:08
El showrunner Mike White s’ha mostrat ferm en la seva idea que, posats a fer una segona temporada de The White Lotus, no era gaire lògic que s’ambientés en el mateix escenari i amb els mateixos personatges que la primera.

D’aquí ve que, a l’hora de prolongar l’inesperat èxit d’HBO de manera creïble, el seu creador hagi decidit que torni un únic personatge del repartiment original: la carismàtica Tanya McQuoid que encarna Jennifer Coolidge, i que a l’inici de The White Lotus era una hereva milionària amb el propòsit d’escampar les cendres de la seva difunta mare. Ara, segons recull Variety, White i el seu equip ja s’han decidit per una localització alternativa a Hawaii, on va tenir lloc la primera tanda d’episodis.

I aquest nou lloc és Sicília, Itàlia. Ja s’havien escampat rumors que es decantaria per Europa en la segona temporada, triant concretament el Four Seasons San Domenico de la ciutat turística de Taormina com a set de rodatge, i en sintonia amb el que va passar en l’anterior lliurament quan un altre Four Seasons, el Resort Maui, va ser triat per convertir-se en un establiment de la fictícia cadena White Lotus.

A més de Coolidge, entre els rostres dels nous episodis de The White Lotus trobem Michael Imperioli com l’empresari Dominic Di Grasso, que s’allotja a Taormina al costat del seu fill recentment graduat de la universitat (Adam DiMarco) i el seu pare, que encarna el veterà F. Murray Abraham. També hi ha Aubrey Plaza com a Harper Spiller, de vacances amb el seu marit, i un grapat d’amics d’aquest. I acabem amb Tom Hollander com a Quentin, un enigmàtic personatge, i Haley Lu Richardson en el paper de Portia, una jove que viatja amb el seu cap.
 
'SABER Y GANAR' CELEBRA ELS 25 ANYS
Saber y ganarEl pròxim 17 de febrer el concurs Saber i ganar compleix 25 anys, i per celebrar-ho La 2 de TVE emetrà una gala especial en la qual participaran alguns dels millors concursants del programa conduït per Jordi Hurtado, així com presentadors de televisió i altres amics del concurs. Amb 25 anys ininterromputs en antena, 4.000 hores d’emissió i 450.000 preguntes, Saber y ganar és un dels programes de televisió més longeus d’Espanya. Per celebrar-ho, el concurs ha sortit per primera vegada del plató per enregistrar la gala a la sala de festes La Paloma de Barcelona. Al costat de Jordi Hurtado hi haurà com a convidats els també presentadors de concursos Ion Aramendi, Llum Barrera, Carolina Ferré, Antonio Garrido, Goyo González i Luis Larrodera. També hi haurà els concursants més destacats de la història del programa, tot això en una nit especial on l’audiència descobrirà els secrets més ben guardats del concurs.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts