Jared Leto i Anne Hathaway, protagonistes de la sèrie 'WeCrashed'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb les estrelles de Hollywood Jared Leto i Anne Hathaway com a protagonistes principals, la plataforma Apple TV+ estrenarà el 18 de març vinent la minisèrie WeCrashed, que narra la història real dels fundadors de WeWork i l’auge i caiguda de la seva multimilionària empresa.

La trama relata la fallida aventura corporativa del matrimoni format per Adam i Rebekah Neumann, que va fundar WeWork el 2010 com un negoci de lloguer d’espais de coworking. La parella va arribar a tenir 12.500 empleats en 29 països i va diversificar el negoci a d’altres sectors, com ara l’habitatge comunitari, l’educació o els gimnasos, entre d’altres.

La marca WeWork va arribar a tenir un valor global de 47.000 milions de dòlars en menys d’una dècada, i després es va desplomar en pocs mesos enmig d’acusacions d’estafa piramidal. Un escàndol sense precedents en la història econòmica recent dels Estats Units.

La sèrie d’Apple es basa en el podcast WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork, de Lee Eisenberg i Drew Crevello, i consta de vuit episodis. El 18 de març s’estrenaran els tres primers i després en podrem veure un de nou cada divendres. Els creadors del podcast són també coguionistes, productors i showrunners de la sèrie, dirigida per John Requa i Glenn Ficarra.

'SOUTH PARK' ESTRENA TEMPORDA 25

South Park porta un quart de segle prenent el pols a l’actualitat amb la seva àcida sàtira animada. En tot aquest temps, la sèrie creada per Trey Parker i Matt Stone no tan sols ha mantingut viva la seva marxa televisiva, sinó que s’ha deixat veure a les sales de cinema, ha irromput amb èxit en el món dels videojocs i, en resum, s’ha consolidat com una valuosa marca d’entreteniment. Amb tot, el seu àmbit principal continua sent la sèrie matriu, que està preparada per tornar en breu. El llançament de la temporada 25 de South Park es produirà el 2 de febrer als Estats Units. A Andorra no haurem d’esperar gaire, ja que Comedy Central ha confirmat que el primer episodi del nou lliurament veurà la llum la matinada del 4 al 5 de febrer a les 00.30 hores. En aquell moment es podrà veure en versió original subtitulada, mentre el doblatge espanyol estarà disponible una setmana més tard, la matinada del dissabte 12.

South Park

tracking