x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 24/01/2022 a les 09:03
Àries
Avui, a l'escola oa la feina hi haurà algunes topades, a causa de la influència de l'energia astral actual. Els canvis d'actitud que has demostrat darrerament no han tingut el menor efecte a la teva voluntat. Avui, una figura representant d'una autoritat us ho farà notar, encara que us disgusti. És un bon dia per aprendre a acceptar.
 
Taure
Aquest és un d'aquells dies en què finalment comprendràs on està ubicada la teva vida professional. Aquesta claredat et posarà en una situació delicada a la feina, perquè et permetrà veure el que altres no poden. En darrera instància, els altres respectaran el teu punt de vista. Veuràs, quan et reafirmes, les situacions canvien. Pots agrair-vos a l'orientació d'aquest dia per aquesta situació.
 
Bessons
Si estàs involucrat en un treball intel·lectual de qualsevol tipus, resisteix la temptació de llençar tot el que hi ha sobre el teu escriptori i començar de nou. Pensaràs que res del que fas està prou ben fet o és prou meticulós, i que els teus treballs no et van deixar res més que clixés. Però això no és gens així.
 
Cranc
La configuració celestial avui et farà sentir molt sensible. Et sentiràs ofès a la menor crítica, i les teves accions i les activitats dels que t'envolten sobtadament et resultaran superficials. Què passa? Serà el moment de canviar de feina? O potser només és la teva actitud que necessita reajustar-se. No et preocupis, aquesta fase passarà.
 
Lleó
Amb la configuració celestial podries estar amb ànim de divertir-te. Probablement no tinguis gaires ganes de treballar. Potser decideixis compartir fins i tot la més banal de les teves bromes amb els teus companys de feina. Podries entretenir-los oficiant de comediant de loficina. No et costa gaire fer que la gent rigui. El teu enginy i formes atrevides sempre aconsegueixen riallades.
 
Verge
Avui us sentireu nervis sobre algun tema, a causa de l'energia astral en joc. Tracta de no permetre que una falta passatgera de confiança et desil·lusioni. Tracta de connectar-te amb mantres positius o mantingues una conversa inspiradora amb un amic. Saps de què ets capaç; no perdis de vista el teu talent. Avui podrien presentar algunes oportunitats meravelloses si aconsegueixes superar la teva ansietat.
 
Balança
Amb l'actual influència planetària, el dia podria requerir una mica més gentilesa. Si pressiones massa en una adreça, podries descobrir que pateixes més contratemps. El millor és que avui siguis receptiu i deixis que les coses flueixin cap a tu. Si romans obert a l'energia i idees que la gent et porta podries trobar alguns tresors especials al llindar de la porta!.
Escorpí
Aquest no és un dia per córrer riscos. La configuració planetària t'incentivarà a fer decisions que aniran contra la llei i el sentit comú. Només perquè sents que les coses van massa lentes no és excusa per a un judici dolent. Si et descobreixes pensant, "Comencem a construir sense l'autorització necessària", o, "Surtim de viatge a l'exterior sense les vacunes requerides", se t'adverteix, pensa-ho dues vegades.
 
Sagitari
Amb aquesta alineació planetària sens dubtes enfrontaràs el dia davant d'una manera frenètica. Tindràs ansietat per clarificar la teva situació financera, els teus problemes professionals o les teves afliccions emocionals i estaràs determinat a trobar els mitjans per fer-ho immediatament. Però el teu esperit imprudent va ser el que et va col·locar en aquestes situacions en primer terme.
Capricorn
Últimament has desitjat reconeixement social i èxit, i has estat molt més actiu a la glamurosa vida social que l'usual. Fins i tot t'has sorprès a tu mateix fent-te noves amistats. Tot i això, avui la configuració celestial t'inspirarà a preguntar-te si val la pena quedar-te amb alguns dels socis que tens. Per dir la veritat, alguns són veritablement molestos!.
Aquari
Aquest és un moment per pensar en les teves relacions. Si tens socis a la feina segurament necessitis ajuntar-te amb ells per revisar l'estat dels negocis. A la teva vida privada, hauràs de repensar els teus plans de vacances i potser fins a considerar compartir una casa amb amics. No necessites irritar-te. L'enuig no resol res sota una alineació planetària com aquesta.
 
Peixos
Si encens el motor del teu cotxe i comences a manejar sense treure el fre de mà, possiblement pensis que el motor està funcionant malament. Aquest és el tipus d'error d'absència mental que us passarà a l'escola oa la feina, a causa de la influència dels planetes. Encara que vegis que els teus plans comencen a tenir èxit, frena la teva eufòria. Avui, estàs advertit/da a concentrar-te en els detalls!.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts