x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 23/01/2022 a les 08:09
Àries
Avui coneixeràs un nou grup de persones. Faràs bons contactes, per promocionar-te a tu i als teus serveis. Amb lenergia astral actual en joc, aquest és un bon moment per ser audaç i córrer riscos. Apropa't a aquest gerent corporatiu i presenta't. Parla amb seguretat i creativitat. Has de poder comunicar les teves idees de manera poderosa avui.
 
Taure
Avui trobaràs que tot et surt bé. Tot allò que toques es converteix en or. Signaràs acords, recol·lectaràs guanys, i irradiaràs admiració per tots els flancs. Els planetes avui t'afavoreixen, afegint energia positiva a tot allò que fas. Amb laspecte en joc, és un bon moment per anar darrere de les coses que realment vols.
 
Bessons
Avui estaràs d'esperit festiu, ja que la configuració celestial il·lumina el teu humor. Sentiràs desitjos de socialitzar amb amics i familiars. Tracta de programar diversions al llarg del dia. Fes els arranjaments per tenir un esmorzar agradable amb algú. Pren-te el temps per xerrar per telèfon amb col·legues amistosos. Després de la feina, fes plans especials amb la teva parella.
 
Cranc
Avui se t'acudirà una idea creativa. L'alineació astral del moment omplirà la teva ment de pensaments imaginatius. Presta-li atenció a aquestes estranyes inspiracions que sobtadament apareixen a la teva ment. No les ignoris, encara que et resultin estranyes! La teva intuïció es trobarà activada, i apareixerà de tant en tant de maneres interessants.
 
Lleó
Avui tindràs molta energia física extra. Amb l'orientació actual del dia, els planetes us donaran energia extra. Podràs enfrontar aquestes tasques casolanes que has estat deixant oblidades. Et sentiràs finalment motivat per fer la neteja i aquest tipus de coses. Organitza els fitxers. Tira a les escombraries aquests conillets plens de pols. Estaràs orgullós del que pots assolir.
 
Verge
Amb l'energia celestial del dia d'avui, compartiràs moments agradables amb els teus éssers estimats. T'emportaràs millor amb la teva família i passaràs alguns moments alegres amb ells. Et sentiràs bé explicant acudits i simplement compartint el teu temps amb ells. Estaràs més a prop de la teva parella, gaudint de la companyia.
 
Balança
Avui treballaràs per equilibrar la teva xequera. L'energia astral en funcionament us incentivarà a controlar millor el vostre pressupost. Desitjaràs concentrar-te en coses com reduir els teus deutes i augmentar els teus estalvis. Potser fins i tot pensis en fer algunes inversions com accions, bons o fons mutus.
Escorpí
Amb aquesta alineació planetària et sentiràs una mica tens/a. Et sentiràs d'un humor agressiu, llest per a qualsevol desafiament. Tracta d'expressar aquesta energia de maneres positives. Si t'agrada la jardineria, és el moment perfecte per treure aquesta mala herba. En comptes de grunyir-lo a algú, fes una llarga caminada o vés al gimnàs. Allibera aquesta tensió i treu-la del teu sistema.
 
Sagitari
Avui us sentireu amb ganes de barallar-vos com a resultat de l'energia celestial del moment. Estaràs llest per fer-los saber als altres com penses realment. Serà fàcil que facis un comentari tallant si et provoquen. Tracta de mossegar-te la llengua. Podries trobar-te en una situació en què no et convé dir la veritat!.
Capricorn
Amb la configuració celestial actual, podreu manejar nous projectes. Et sentiràs d'un humor expansiu, ansiós per provar els teus poders al món. Potser decideixis començar un nou negoci o canviar de feina. Tens moltes idees sobre com comercialitzar els teus serveis. Mentre et concentres avui, intenta anotar els teus pensaments.
Aquari
Avui sentiràs desitjos de sortir i combregar amb la mare naturalesa. Potser passes massa temps ficat/a a casa teva oa la teva feina, amb els teus pensaments sortint d'un problema i entrant a un altre. Necessites un respir d'aquest cicle estressant. Tracta de sortir al dinar. O, es totalment indulgent i pren-te la tarda lliure.
Peixos
Amb la influència dels planetes en aquest moment decidiràs ser més ferma amb les persones. Al teu entorn laboral, podries descobrir que s'aprofiten de tu d'alguna manera. Potser el teu personal no treballa prou. O potser el teu cap ha començat a utilitzar algunes de les teves idees sense donar-te el crèdit corresponent.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts