x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 22/01/2022 a les 08:08
Àries
Avui sentiràs un conflicte entre el teu ésser interior i el teu ésser exterior. L'alineació planetària us incentivarà a equilibrar aquestes dues oposicions. Si sents alguna cosa a l'interior però presentes un exterior molt diferent, això esdevindrà estrès. Avui vols intentar expressar els teus sentiments veritables.
 
Taure
Amb la configuració planetària d'avui et sentiràs com si netegessis el desordre de casa teva. Estaràs preparat per lluitar contra la pols i les teranyines. Et sentiràs millor si pots controlar el lloc on vius. Dona la roba viatja a una institució per a la caritat. Lliura el menjar enllaunat a la teva església local.
 
Bessons
En aquest moment estaràs llest per alliberar alguna cosa. Amb l'energia actual en funcionament, estaràs ansiós per iniciar alguna cosa nova. Potser et mudis a una nova localitat. Estaràs feliç de fer aquest canvi. O potser acabaràs amb una relació. Serà un desafiament. No obstant això, estàs en un període de creixement accelerat i no desitjaràs que res a la teva vida t'aturi.
 
Cranc
Avui desitjaràs afecte i descans. L'alineació astral t'incentivarà a recostar-te i fer un balanç de la teva vida. Potser has estat treballant molt dur darrerament. Podria ser el moment d'apagar el telèfon o deixar-lo en silenci i agafar-te el dia lliure. Fes les coses que t'agraden. No et pressionis a fer feines en aquest moment. El teu esperit necessita recarregar-se'n.
Lleó
Intentaràs canviar el món al teu voltant, però els altres no compartiran la teva passió. La configuració planetària us inspirarà a expressar el vostre punt de vista. El teu sentit de l'ètica tindrà un paper important quan donis la teva opinió sobre un tema important. La teva inspiració podrà ser del tipus polític, amb desitjos de fer alguns canvis socials.
 
Verge
Et trobaràs treballant amb diferents grups de persones. La influència de l'alineació planetària remourà algunes situacions desafiadores dels grups. T'hauràs d'asseure en una reunió de directori on es faran informes. Hi haurà alguns sentiments de disconformitat al personal. Fes el millor que puguis per mantenir-te neutral.
 
Balança
Hi ha una petita possibilitat que et sentis una mica tímid/da aquest dia. Estaràs en la teva manera d'hermetisme on només vols estar en solitud. De vegades t'agrada retirar-te i concentrar-te en la teva feina. Sota la influència planetària actual, et sentiràs una mica aclaparat/da per l'energia dels altres. Estaràs més serè/a si tanques la porta de la teva oficina o limites el nombre d'interrupcions durant el dia.
Escorpí
Serà un bon dia per trobar una millor manera de manejar el teu equip. Potser descobriu un nou horari per als empleats o una manera nova de delegar tasques. Desitjaràs manejar el teu grup com si fos una màquina ben oliada. Si no ets en cap, també pots prendre la iniciativa i fer alguns canvis.
 
Sagitari
Amb aquesta alineació planetària, els temes relacionats amb els parents estaran a la teva ment. Seria ideal que compartissis una mica del teu temps amb els teus pares. O simplement trucaràs als teus amics i parlaràs amb ells si no els has vist darrerament. Si ets pare, pensa en maneres de millorar la teva relació amb els teus fills.
Capricorn
Pensaràs en expandir casa teva d'alguna manera amb aquesta energia astral funcionant. Els temes domèstics seran causa de canvis. Potser decidiràs mudar-te amb la teva parella. Tots dos es poden posar a buscar una casa o departament. O potser pensis a començar amb una família amb el teu amoret. Hi ha molta energia positiva ajudant-te a créixer de maneres noves amb la teva parella.
Aquari
Decidiràs planificar una eixida familiar, atesa l'orientació d'aquest dia. Desitjaràs alliberar les pressions i compartir temps amb els teus éssers estimats. També necessites relaxar-te i recarregar les bateries. Potser surtis a algun parc de diversions. O potser et decideixis per una cosa més simple, com ara una pel·lícula o una pizzeria.
Peixos
Amb la configuració celestial d'avui, tindreu idees interessants sobre la vostra carrera. Si tens un negoci, tindràs grans idees per expandir la clientela. O si mai no has treballat de forma independent, consideraràs la idea d'iniciar un negoci casolà. No serà difícil iniciar lempresa dels teus somnis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts