La proposta del dia

'El senyal que esperaves'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'El senyal que esperaves'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

‘El senyal que esperaves’

Els Amics de les arts portaran en format explosiu i elèctric algunes cançons del seu nou disc i també gran part dels èxits esperats per tothom, com Jean Luc, Ja no ens passa, Louisiana, El seu gran hit, Les coses, i molts més que els han convertit en els creadors de la banda sonora de referència de Catalunya. Hora: 21.30 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

GISME

El vocalista del grup Ultraligera sorprendrà amb les millors versions de pop-rock. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

DANSA

‘POR + DESIG’

Espectacle de dansa. Por + desig és un espectacle en què es combinen dos elements que poden semblar antagònics a simple vista, però que esdevenen complementaris. Hora: 20.30 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

LLIBRES

‘SERGI MAS. COMIAT DIFERIT’

Sergi Mas és un dels artistes per antonomàsia del Principat d’Andorra. Aquest fotollibre és un homenatge a l’home que es defineix com a obrer de les belles arts a través de la mirada de Laura Gálvez, una de les joves artistes emergents d’Andorra. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

‘Els passadors’

Aquest joc d’escapada que es pot fer durant tot l’any us farà descobrir els espais més emblemàtics del nucli antic de la Massana, tot gaudint d’una estona entretinguda i didàctica. Per tota la parròquia. La Massana.

Fins al 31 de desembre.

EXPOSICIONS

‘Un planeta submergit pel plàstic’, de James Whitlow Delano

James Whitlow Delano és un fotògraf nord-americà establert al Japó que presenta una llarga i reconeguda trajectòria professional. Ha guanyat diversos premis prestigiosos i ha exposat arreu del món. Gratuïtat exclusiva els mesos de gener i febrer. Horari: de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 18 h. Diumenge de 10 a 14 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

La màgia

L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

Tàpies, gravats i més...

Durant la seva estada a París, Antoni Tàpies va viure la pugna entre l'avantguarda i l'art militant, i va optar per fer un art d'avantguarda al servei de la societat. Com que l'obra gràfica és múltiple, li permetia arribar a molta més gent i reforçar el vessant social del seu art. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany.

Miradas

Exposició del pintor lleidatà Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabtes de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 31 de gener.

Exposició fotogràfica

Exposició fotogràfica dels guanyadors de la 6a Marató Fotogràfica, organitzada per l'Escola d'Art d'Andorra la Vella i la col·laboració d'Andorra Turisme.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

Fins al 20 de gener del 2022.

‘Un planeta submergit pel plàstic’, de James Whitlow Delano

James Whitlow Delano és un fotògraf nord-americà establert al Japó que presenta una llarga i reconeguda trajectòria professional. Ha guanyat diversos premis prestigiosos i ha exposat arreu del món. Gratuïtat exclusiva els mesos de gener i febrer. Horari: de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 18 h. Diu­menge de 10 a 14 h.

MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

‘Ikebana’

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’estiu.

Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de març.

‘Abracadabra: il·lusionime i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 27 d’agost del 2023.

‘Bajo el cielo de acero’

Exposició d’originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero, de Joan Mundet. Un western del dibuixant d’obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etcètera. Horari: dilluns, dimarts, dijous i divendres: de 15 h a 19 h. Dimecres: de 10 h a 14 h. Dissabte: de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 de gener.

tracking