Televisió

L'origen de la saga

‘El senyor dels anells: Els Anells de Poder’ és el títol de la sèrie sobre l’univers de Tolkien que prepara Amazon Prime. L’estrena està prevista per al 2 de setembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vast univers d’El Senyor dels Anells s’amplia amb la ficció que està preparant Amazon Prime Video. A poc a poc es van coneixent més detalls d’aquesta esperada sèrie que arribarà a la plataforma el 2 de setembre, com ara el seu títol, que acaba de ser anunciat. El nom triat per a la ficció ha estat El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder, la qual cosa no deixa lloc a dubte sobre quina serà la trama de la sèrie.

Ambientada milers d’anys abans de la trilogia que tots coneixem i de la història que la precedeix, El Hòbbit, Els Anells de Poder narra un moment on no existia tan sols l’Anell Únic que tantes vegades s’ha pogut veure, sinó que hi havia diverses peces que es van forjar. Tal com els showrunners J. D. Payne i Patrick McKay han explicat, amb aquest nom s’uneixen diferents esdeveniments clau per a la Segona Edat de la Terra Mitjana, com són l’ascens de Sàuron, l’èpic relat de Númenor i l’última aliança entre els elfs i els homes.

El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder està protagonitzada per intèrprets com Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry o Nazanin Boniadi, que donaran vida a nous personatges, en altres ocasions ja coneguts, que serviran de fil conductor per conèixer aquell període de la història en el qual grans poders van ser forjats, al mateix temps que alguns regnes s’alçaven en glòria mentre d’altres queien en l’oblit més absolut.

L'origen de la saga

tracking