x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

'Remake' des de l'Àsia

Netflix acaba de presentar el tràiler de la versió coreana de ‘La Casa de Papel’, amb Yoo Ji-Tae en el paper que interpretava Álvaro Morte a la sèrie original.
La Casa de Papel

La Casa de Papel

'Remake' des de l'Àsia

Un moment de l'avançament divulgat per Netflix.

Un moment de l'avançament divulgat per Netflix.

Un moment de l'avançament divulgat per Netflix.

Actualitzada 20/01/2022 a les 06:20
El gran èxit de La Casa de Papel es va expandir per tots els racons del planeta. En aquest context, no és d’estra­nyar que ja comencin a aparèixer els primers remakes de la sèrie. Money Heist Korea-Joint Economic Area és el títol de la versió coreana de la ficció, de la qual Netflix acaba de llançar el tràiler. Gràcies a aquest vídeo descobrim Yoo Ji-Tae, el successor d’Álvaro Morte, que interpretarà el Profesor i que serà el cervell de tota la trama.

Tal com es mostra al començament d’aquest teaser, el personatge ha de triar quina careta utilitzaran els atracadors per dur a terme la missió. Encara que en el vídeo es veu que s’acosta a la màscara de Dalí, no queda clar que els protagonistes acabin utilitzant el mateix uniforme que a la sèrie original.

En la següent escena, Netflix ens presenta Seon Woojin, la inspectora que a Espanya coneixem com a Raquel Murillo (Itziar Ituño). Aquest personatge és interpretat per l’actriu Yunjin Kim i, al costat de la resta del seu equip, serà l’encarregada d’anar darrere dels atracadors per acabar amb el seu pla, encara sense saber que, posteriorment, ella formarà part de l’assalt.

A més, a aquests dos personatges se sumen els lladres: Moscou (Lee Won-jong), Denver (Kim Ji-hun), Nairobi (Jang Yoon-dj), Tòquio (Jun Jong-seu), Rio (Lee Hyun-woo), Oslo (Lee Kyu-ho), Hèlsinki (Kim Ji-hoon) i Berlín, aquest últim interpretat per Park Hae-soo, actor conegut pel seu paper a El juego del calamar. A través de tots ells i tal com diu la sinopsi que acompanya aquesta peça, tornarem a viure “el major atracament de la història”.
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts