x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Dani Rovira, a Movistar+

El còmic hauria tancat un acord amb la plataforma per presentar un nou espai d’humor. Prendria el relleu d’Andreu Buenafuente, que passa a TVE Catalunya.
L'humorista Dani Rovira.

L'humorista Dani Rovira.

L'humorista Dani Rovira.

Comença el rodatge de 'La novia gitana'

Comença el rodatge de 'La novia gitana'

Comença el rodatge de 'La novia gitana'

Actualitzada 19/01/2022 a les 06:39
Uns marxen i altres arriben. Així és la televisió: evoluciona, es transforma i canvia uns rostres per uns altres. Aquest és el cas d’Andreu Buenafuente i Dani Rovira. L’humorista català s’acomiadava el mes de desembre passat de Movistar+ després dels gairebé 1.000 emissions per emprendre un nou repte professional a TVE, mentre que l’andalús concloïa la seva segona etapa amb la cadena pública per saltar, ara, a la citada plataforma de pagament per convertir-se en el seu fitxatge estrella.

D’aquesta manera, tots dos presentadors i còmics passarien gairebé a intercanviar-se el lloc dins de les respectives cadenes per començar un nou programa. Gairebé, perquè Buenafuente podria col·locar-se en l’acces time mentre que, en el cas de Rovira, encara es desconeix la franja horària.

La Noche D va acabar recentment després de dues temporades a La1 de TVE. No obstant això, podria haver-hi una tercera, però sense Dani Rovira. L’humorista hauria posat el punt final a aquest programa setmanal per saltar a Movistar+. De fet, hauria tancat un acord amb la plataforma per presentar un nou programa d’humor setmanal, que seria l’evolució del podcast que presenta al costat d’Arturo Pérez-Campos a Podium Podcast, i que es diu Mi año favorito. En aquest format, els còmics, acompanyats de convidats famosos, fan un repàs dels esdeveniments de l’any que va marcar les seves vides.

Aquest nou programa es gravaria al mateix plató des d’on s’emetia Late Motiv, el programa que Andreu Buenafuente va presentar durant set temporades. Per la seva banda, el fundador d’El Terrat prepara un format de cinc capítols per a la desconnexió catalana de TVE.
 
COMENÇA EL RODATGE DE 'LA NOVIA GIGTANA'
Comença el rodatge de La novia gitanaAtresmedia va anunciar ahir l’inici del rodatge de La novia gitana, la seva nova sèrie, basada en la la novel·la homònima de Carmen Mola, el pseudònim darrere de tres escriptors que van guanyar el Premi Planeta l’any passat per La bestia. La gravació es durà a terme entre el centre de Madrid, Alcalá de Henares i Segòvia durant els pròxims quatre mesos. La cadena suma així un nou projecte al seu catàleg a Atresplayer Premium, en aquesta ocasió amb Nerea Bar­ros (foto) com a protagonista. L’elenc el completen Darío Grandinetti, Ignacio Montes, Mona Martínez, Lucía Martín Abello, Vicente Romero i Francesc Garrido, entre altres. Barros interpretarà Elena Blanco, una inspectora d’homicidis veterana, una dona intel·ligent i obsessionada per resoldre el cas de dues germanes assassinades amb sis anys de diferència. Ella i el seu equip seran els encarregats de buscar el responsable d’un macabre ritual.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts