Televisió

Miguel Bosé ja té sèrie

Paramount+ ha iniciat el rodatge del ‘biopic’ sobre el conegut artista. Iván Sánchez i José Pastor interpretaran el cantant en diferents etapes de la seva vida.

Iván Sánchez, un dels actors que es posaran a la pell de Miguel Bosé.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miguel Bosé ja té rostre per a la sèrie de televisió que narrarà la seva vida. Els actors Iván Sánchez i José Pastor seran els encarregats d’interpretar el cantant en les seves diferents etapes vitals, segons ha confirmat Paramount+. La sèrie, que de moment constarà d’una temporada de sis episodis, repassarà la trajectòria de Bosé des de final dels setanta fins a l’actualitat, i compta amb la col·laboració del mateix cantant, que va publicar recentment el llibre autobiogràfic El hijo del Capitán Trueno.

Bosé retratarà la “increïble vida” d’un artista “amb una personalitat única i molt recognoscible” i revelarà “les històries darrere de la inspiració, composició i enregistrament d’algunes de les seves obres més icòniques i com aquest èxit va impactar en la seva vida personal”, ha avançat Paramount+. La producció revelarà, a més, “secrets desconeguts”, oferirà “una mirada a l’interior del seu cercle d’amics i demostrarà l’extraordinària relació entre Miguel i els seus pares”, ha afegit.

La plataforma també ha anunciat que aquest biopic ja ha començat a rodar-se a Espanya. La producció s’estrenarà a Paramount+ als països on és present aquest servei. Pel que fa a Andorra, Espanya i altres països d’Europa, caldrà esperar. Viacom va anunciar a l’agost la posada en marxa aquest any d’una plataforma conjunta amb Comcast anomenada SkyShowtime que inclourà contingut d’Sky, Universal, Peacock, Paramount, Showtime, i Nickelodeon.

El projecte de sèrie sobre la vida de Bosé es va donar a conèixer fa un any i en principi havia de desenvolupar-se en col·laboració amb Movistar+. Malgrat que la figura ha estat envoltada de polèmica per les seves opinions sobre la covid-19, Miguel Bosé és una de les figures més destacades del pop espanyol de les últimes dècades, amb més de 30 milions de discos venuts.

tracking