La proposta del dia

Komanem en concert

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Komanem en concert

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Komanem en concert

Un clàssic del rock andorrà en català. Presentaran el seu últim treball discogràfic, Nits en Blanc. Entrada: 5 €. Hora: 20 h. Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

Slide a IQOS

Amb un directe molt cuidat, Slide t’ofereix un repertori internacional que et farà viatjar per les millors èpoques del pop rock. T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

Bajo el cielo de acero

Exposició d'originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero de Joan Mundet. Un western del dibuixant d'obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etc.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 de gener.

La màgia

L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

Tàpies, gravats i més...

Durant la seva estada a París, Antoni Tàpies va viure la pugna entre l'avantguarda i l'art militant, i va optar per fer un art d'avantguarda al servei de la societat. Com que l'obra gràfica és múltiple, li permetia arribar a molta més gent i reforçar el vessant social del seu art. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany.

Miradas

Exposició del pintor lleidatà Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabtes de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 31 de gener.

Exposició fotogràfica

Exposició fotogràfica dels guanyadors de la 6a Marató Fotogràfica, organitzada per l'Escola d'Art d'Andorra la Vella i la col·laboració d'Andorra Turisme.

Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

Fins al 20 de gener del 2022.

tracking