La proposta del dia

Andorra Rural, col·lecció Playmobil de Dandream Films

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Andorra Rural, col·lecció Playmobil de Dandream Films

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Andorra Rural, col·lecció Playmobil de Dandream Films

Daniel Arellano és un jove artista audiovisual d'Andorra, nascut a Xile. De petit jugava a crear mons d'espectacle amb el seu circ de Playmobil. Però la seva afició a poc a poc va créixer i avui en dia compta amb una col·lecció que voreja el milió de figures. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 8 de gener.

ACTIVITATS INFANTILS

PINET, L’ARBRE MÀGIC - CONTACONTES

Coneix en Pinet, l'arbre màgic i els seus companys, els guardians de la màgia, a través d'un conte creat especialment per a la parròquia encampadana. Hora: 17 h. Sala de festes del Pas de la Casa. Encamp.

Mag Xema, ‘viatge a magilàndia’

Espectacle infantil Viatge a magilàndia, del Mag Xema. Petits i grans podran gaudir d'un esdeveniment ple de màgia, humor i sorpreses que els farà gaudir d'una bona estona en família. Hora: 18 h. Plaça dels Arínsols. Encamp.

CURSOS I TALLERS

Taller gastronòmic ‘vi calent’

Taller per aprendre a fer vi calent. Descobreix els secrets de la beguda nadalenca per excel·lència en els països del nord i aprèn a fer-la per poder-la gaudir a casa. Hora: 17 h. Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

La caseta dels patges de s.m. els REis d’Orient

Combinant amb el tradicional pessebre de Canillo, grans i petits podran gaudir de la màgia de Nadal davant del Palau de Gel, on els nens i nenes podran entregar la seva carta als Reis d'Orient. Hora: de 16 h a 17 h.

Palau de Gel d'Andorra. Canillo.

Mercats de nadal

Descobreix els mercats de Nadal de la plaça Sant Miquel d'Encamp i de la plaça de l'Església del Pas de la Casa. Hi trobaràs parades plenes d'objectes i elements nadalencs fets per artesans locals. Encamp i Pas de la Casa.

EXPOSICIONS

Bajo el cielo de acero

Exposició d'originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero de Joan Mundet. Un western del dibuixant d'obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etc.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 de gener.

La màgia

L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

Paisatge en risc

Exposició dels alumnes de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella al vestíbul del Museu, inspirada en les obres de l’actual mostra Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas, i que suposa una reflexió sobre l’entorn natural.

Museu Thyssen, Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

Tàpies, gravats i més...

Durant la seva estada a París, Antoni Tàpies va viure la pugna entre l'avantguarda i l'art militant, i va optar per fer un art d'avantguarda al servei de la societat. Com que l'obra gràfica és múltiple, li permetia arribar a molta més gent i reforçar el vessant social del seu art. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany

tracking