La proposta del dia

Sergi Mas i el seu entorn

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Sergi Mas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Sergi Mas i el seu entorn

Aquesta exposició, o més aviat mostra eclèctica de l’obra de Sergi Mas, vol ser una visió molt àmplia de l’estima de l’artista pel Principat i la seva gent. També resulta una gran oportunitat per veure obres que resten en col·leccions privades i que només les podem apreciar en certes ocasions. Sala Sergi Mas, Sant Julià de Lòria. Fins al 30 de desembre.

LLETRES

Entrega del XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror

La biblioteca comunal d'Encamp acull l'entrega de guardons del XII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror. Hora: 18 h. Biblioteca Comunal d'Encamp. Encamp.

FIRES I MERCATS

Mercat de Nadal

Situat a la plaça del Poble, el Mercat és el lloc ideal per fer les compres de Nadal, adquirir decoració, artesania i regals i gaudir d’activitats per a tota la família. Hora: de 17 a 21 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

VISITES

Visita guiada per Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric.

Hora: 15 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna Andorra

la Vella. Màgia de Nadal

Vinguin a gaudir d'Andorra la Vella quan enfosqueix. En el marc d'un agradable passeig per la parròquia, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color i contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits. Hora: 19 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Bajo el cielo de acero'

Exposició d'originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero de Joan Mundet. Un western del dibuixant d'obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etc.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 de gener.

La màgia

L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

‘De l’instagram al mur’

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.

Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

‘Paisatge en risc'

Exposició dels alumnes de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella al vestíbul del Museu, inspirada en les obres de l’actual mostra Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas, i que suposa una reflexió sobre l’entorn natural.

Museu Thyssen, Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

tracking