x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 09/12/2021 a les 06:36
Àries
L'èxit a l'escriptura i l'oratòria avui serà present, o d'aquí a un o dos dies, però aquests èxits només seran el començament. Això podria referir-se a un projecte creatiu, de negocis, o fins i tot públic. Quan sàpigues en quina direcció vas, la resta serà força fàcil, particularment si treballes amb altres persones. El dia indica l'èxit de l'èxit i la bona sort juntament amb els altres. Endavant i ànim!
Taure
Un grup al qual pertanys s'involucrarà en un projecte específic que ja està pràcticament finalitzat, només quedaran alguns caps per lligar. Ara, tu i les teves amistats possiblement buscaran alguna cosa nova per fer junts. Pot ser que es relacioni amb el que ja s'ha acabat, o potser és completament diferent. La configuració celestial indica la culminació de projectes en societats, i el procés de nous per venir.
 
Bessons
Has estat esperant una carta o paquet durant les darreres setmanes, potser d'una parella o col·lega? Si és així, avui ho rebràs. Això et posarà en un nou rumb pel que fa a temes relacionats amb la comunicació. La configuració astral implica una comunicació relacionada amb el procés dun cicle en una parella. Usualment significa que qualsevol cosa que hagis estat esperant ho has aconseguit, i tot el que resta són els resultats.
 
Cranc
Has estat esforçant-te per millorar la teva salut? Si és així, has aconseguit el teu objectiu i ets en camí a continuar amb el següent. El teu creixement espiritual possiblement hagi culminat d'alguna manera, i les teves habilitats psíquiques han arribat a la cúspide. L'alineació planetària implica que els objectius que has estat seguint respecte als dos camps, ja sigui amb classes o amistats, continuaran avançant
 
Lleó
Si has estat una persona introvertida, aquest és el dia per obrir-te al món! La configuració celestial t'inspira a prendre acció amb molt d'entusiasme. Per a tu, això vol dir comprometre't a ajudar els qui més et necessiten. En prendre aquest pas us portarà la pau interior d'una vegada per totes.
 
Verge
El que està a dalt baixa, i el que és a baix puja. Amb la influència planetària d'avui, sentiràs com si per cada pas cap endavant, en donessis dos cap enrere. De l'única cosa que tens seguretat és de la gran confusió que sents. Solitud és la clau per avui. Tractar de reflexionar tranquil·lament us permetrà veure les coses amb més claredat.
 
Balança
El que és a dalt baixa, i el que és a baix puja. Amb la influència planetària d'avui, sentiràs com si per cada pas cap endavant, donessis dos cap enrere. De l'única cosa que tens seguretat és de la gran confusió que sents. Solitud és la clau per avui. Tractar de reflexionar tranquil·lament us permetrà veure les coses amb més claredat.
 
Escorpí
La influència dels astres t'està empenyent a apartar-te i distanciar-te més de la teva vida diària. T'alegraràs en adonar-te com estàs d'assolir les teves fites. Pensa en alguna cosa interessant per fer avui. Què et sembla començar amb aquesta novel·la de romanç que t'ha estat donant voltes al cap? O millor encara, pren-te un temps i veu un retir de meditació.
Sagitari
Sens dubte, has estat corrent ràpid! Però has notat que has corregut en cercles? No és per crueltat que la gent ha estat comentant el cansament que se't veu. Fan sonar una campana d'alarma que has d'escoltar. El teu cos i la teva ànima t'estan assenyalant que necessiten la teva atenció i cura. Prendre't temps lliure per relaxar-te i descansar et resultarà molt beneficiós! Més informació Horòscops
 
Capricorn
Sense dubte, has estat corrent ràpid! Però has notat que has corregut a cercles? No és per crueltat que la gent ha estat comentant el cansament que se't veu. Fan sonar una campana d'alarma que has d'escortar. El teu cos i la teva ànima t'estan senyalant que necessiten la teva atenció i cura. Prendre't temps lliure per relaxar-te i descansar et resultarà molt beneficiós!
 
Aquari
La configuració celestial implica que socialment estaràs en el canvi. Faràs moltes noves amistats, rebràs quantitats d'invitacions i fins i tot potser gaudis dels plaers d'una nova o renovada relació sentimental. Amb el funcionament d'aquest dia es formaran societats i potser se celebraran matrimonis. O almenys arribaràs a conèixer algunes persones especials.
Peixos
Tu i els altres membres de casa teva han estat treballant en un projecte relatiu a la casa que per ara està pràcticament acabat. Tot el que necessites fer és lligar els darrers caps i decidir si vols fer alguna cosa més, o deixar-ho així per un temps. L'alineació planetària indica que tu i la teva família han estat molt ocupats, però que ho han aconseguit. Preneu-vos un descans!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts