La proposta del dia

Nit de gòspel amb Joyful Gospel Singers

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Nit de gòspel amb Joyful Gospel Singers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Nit de gòspel amb Joyful Gospel Singers

Una altra cita ineludible de la programació musical escaldenca és el gòspel. Podrem gaudir del virtuós i potent so dels Joyful Gospel Singers. Els ritmes espirituals de New Orleans ompliran la Sala Prat del Roure preparant l’ambient nadalenc. Hora: 21.30 h.

Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

PROJECCIÓ

‘Llana negra’, d’Elisabet Terri+projecció de curtmetratges

Estrena de Llana negra, darrer treball de la realitzadora, actriu i guionista Elisabet Terri. A més es projectaran els curtmetratges Under the ice, d’Alvaro Rodríguez Areny, Estatua de sal, de Marc Camardons, FOUR FLAGS - Don't get it wrong, de David Moreno i Persefone - Merkabah, de Citric. Hora: 20 h.

Teatre de Les Fontetes. La Massana.

FIRES I MERCATS

Mercat de Nadal

Situat a la plaça del Poble, el Mercat és el lloc ideal per fer les compres de Nadal, adquirir decoració, artesania i regals i gaudir d’activitats per a tota la família. Hora: de 17 a 21 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

Christmas Village d'Ordino

Fira de Nadal, espectacles i tallers. Hora: d’11 a 20 h. Poble d'Ordino. Ordino.

Activitats de Nadal a La Massana

Activitats per a tota la família: tallers, música, accions lúdiques, teatre... Un munt d’activitats per viure Nadal intensament. Plaça de Les Fontetes. La Massana.

EXPOSICIONS

‘Bajo el cielo de acero'

Exposició d'originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero de Joan Mundet. Un western del dibuixant d'obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etc.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 29 de gener.

La màgia

L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

‘La successió del bosc’

Projecte escultural que vol realçar la candidatura del Campionat del Món d’esquí alpí Andorra 2027 a través dels valors de la cultura, l’art i la sostenibilitat. Plaça dels Arínsols. Encamp. Fins al 5 de desembre.

‘De l’instagram al mur’

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.

Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

tracking