Televisió

Més 'Raised by Wolves'

La sèrie de Ridley Scott torna el 3 de febrer vinent amb la segona temporada. La plataforma HBO avança les claus dels nous episodis en un espectacular tràiler.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només calia donar un cop d’ull al primer episodi de Raised by Wolves per comprovar que Aaron Guzikowski, el seu showrunner, planejava una cosa molt gran amb ella. La sèrie produïda per Ridley Scott no tan sols semblava contenir una successió de greatest hits visuals de la seva trajectòria com a director de ciència-ficció, sinó que ens presentava un univers tremendament complex, ple de profecies i personatges enfrontats, que prometia articular-se entorn d’una epopeia de diverses temporades creixentment ambicioses. El sorprenent final de la primera tanda de capítols ho va confirmar, i des de llavors no són pocs els fans que anhelen el retorn de Mare, Pare i la seva prole.

HBO Max acaba de publicar el primer tràiler dels nous episodis de Raised by Wolves, portant de tornada els personatges que encarnen Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath i Travis Fimmell, entre altres. L’avanç és tota una delícia visual, presentant uns colors més accentuats en sintonia a nous escenaris i moments brutalment sagnants.

A Andorra vam poder veure inicialment la sèrie a través del canal TNT, de manera que ara mateix és una incògnita si passarà una cosa similar amb la segona temporada o s’estrenarà directament a HBO Max. En qualsevol cas, la cadena ha fixat el retorn de Raised by Wolves per al 3 de febrer.

Un fotograma de la segona temporada de 'Raised by Wolves'.

tracking