Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'alineament planetari actual us crida a un dia de meditació. La combinació d'energies que té aquest dia ha estat gestant durant mesos. Esperaves tant? En la teva gran lluita per la transformació, potser has tingut massa.

Taure Avui tindràs un dia una mica turbulent. La comunicació no us resultarà fàcil. Tu saps de què parles, però ningú més sembla saber-ho. A la teva vida professional, seria millor evitar treballar en grups o ser un participant actiu en reunions.

Bessons Avui tindràs un dia una mica turbulent. La comunicació no us resultarà fàcil. Tu sabeu de què parleu, però ningú més sembla saber-ho. A la teva vida professional seria millor evitar treballar en grups o ser un participant actiu en reunions.

Cranc Des de fa temps has hagut de modificar els teus objectius creatius. És interessant el fet que sempre sents atracció cap a camps per als quals podries no haver nascut (la tecnologia informàtica en podria ser un exemple). És l'aspecte creatiu del projecte allò que t'atreu, sense importar si coincideix amb les teves habilitats o no!.

Lleó Els teus secrets, somnis i part oculta de la teva personalitat estan sent descobertes per circumstàncies extremes que passen a casa teva. Hi ha canvis dramàtics en el teu domini privat, i t'adonaràs que l'única manera com els pots manejar correctament és fent servir la teva artilleria pesada.

Verge Transformacions a la teva carrera i la teva posició al món estan començant a tenir un efecte profund en el teu cos físic. Assegureu-vos de no estar sacrificant-vos per anar després de plaers tangibles. A mesura que creixis i desenvolupis la teva naturalesa espiritual, veuràs que la majoria dels plaers que realment busques estan al teu interior.

Balança Desitjaràs tenir una conversa seriosa amb algú per aclarir certs temes. Tens involucrament emocional en aquest assumpte, i t'apassiona el resultat final que es manifesta. Que no us sorprengui si això porta a un debat en què tu o una altra persona canvien d'opinió d'un moment a l'altre.

Escorpí Et sents com la mare gallina que ha de cuidar tots els pollets. Sents que cada pollet és la teva responsabilitat, es tracti o no del teu pollet. Avui no tindràs por de parlar i dir-los a tots com han de portar la vida. Tot i que les teves intencions siguin bones, la gent pot no apreciar gaire els teus consells.

Sagitari Avui experimentaràs petites lliçons espirituals en què algú parlarà amb profunda saviesa o dirà un antic clixé que produirà una forta impressió en tu. Fins i tot un conte de fades o una cançó de bressol t'inspiraran per pensar en certs aspectes de la teva vida d'una manera totalment diferent.

Capricorn Avui seràs amb un humor estrany. Podria ser perquè l'alineament astral del dia et fa sentir així. Els teus pensaments estan volant pels núvols, així que poc et preocupa què estàs fent. Els moviments planetaris indiquen la presència de fantasmes.

Aquari Avui seràs amb un humor estrany. Podria ser perquè l'alineament astral del dia et fa sentir així. Els teus pensaments estan volant pels núvols, així que poc et preocupa què estàs fent. Els moviments planetaris indiquin la presència de fantasmes.

Peixos Cuida el teu pressupost avui! La combinació de les influències planetàries et farà sentir molta insatisfacció amb la teva vida. Voldràs compensar-ho comprant impulsivament, o millor dit, compulsivament. Però creus que un nou vestuari et farà sentir millor a la llarga?.

tracking