x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

'L'Ossa d'Ordino'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
'L'Ossa d'Ordino'

'L'Ossa d'Ordino'

'L'Ossa d'Ordino'

Actualitzada 05/12/2021 a les 07:06
FESTES I TRADICIONS

‘L’Ossa d’Ordino’
L’Ossa d’Ordino, o també coneguda com L’última Ossa d’Ordino, és una farsa burlesca representada al carrer per ordinencs i ordinenques que enllaça amb la tradició més ancestral de les festes de l’os que trobem en molts indrets del Pirineu. Hora: 12 h. Plaça del Prat de Call. Ordino.


Fira de Santa Llúcia

Durant la Fira hi haurà diferents parades de venda d’artesania i productes locals i diferents actuacions musicals durant tot el cap de setmana. També hi haurà un contacontes i tres tallers gratuïts de manualitats. Hora: 10 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

MÚSICA

DJ Vasco
Daguisa Hotels organitza l’Après Ski by The Roof Top Van, amb un variat programa de música amb els DJ residents Fran Morales, DJ Max i DJ Vasco, que aniran alternant les seves actuacions. A partir de les 17 h. The Roof Top Van. Escaldes-Engordany.


ACTIVITATS


Mural

Gaudeix en directe de la creació d'un grafiti nadalenc fet per l'artista Mural. Hora: 19 h.
IQOS Lounge. Andorra la Vella.

FIRES I MERCATS

Mercat de Nadal
Situat a la plaça del Poble, el Mercat és el lloc ideal per fer les compres de Nadal, adquirir decoració, artesania i regals i gaudir d’activitats per a tota la família. Hora: de 17 a 21 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

Christmas Village d'Ordino
Fira de Nadal, espectacles i tallers. Hora: d’11 a 20 h. Poble d'Ordino. Ordino.

Activitats de Nadal a La Massana
Activitats per a tota la família: tallers, música, accions lúdiques, teatre... Un munt d'activitats per viure Nadal intensament. Plaça de Les Fontetes. La Massana.

EXPOSICIONS

‘Bajo el cielo de acero'
Exposició d'originals, a tinta i a color, del còmic Bajo el cielo de acero de Joan Mundet. Un western del dibuixant d'obres tan aclamades com Alatriste, Capablanca, Best Seller, etc.
Museu del Còmic. La Massana.
Fins al 29 de gener.

La màgia
L’univers de màgia i fantasia d’una de les sagues més famoses que han encisat, literàriament i cinematogràficament, diverses generacions s’apodera del CAEE: un recorregut per la recreació del món de la coneguda escola de màgia i bruixeria. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 29 de gener.

‘La successió del bosc’
Projecte escultural que vol realçar la candidatura del Campionat del Món d’esquí alpí Andorra 2027 a través dels valors de la cultura, l’art i la sostenibilitat. Plaça dels Arínsols. Encamp. Fins al 5 de desembre.

‘De l’instagram al mur’
Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.
Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.
Fins al 31 de desembre.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts