Televisió

Les sèries del mes (II)

Una nova producció d’‘Star Wars’ centrada en el personatge de Boba Fett o una versió de ‘Sexo en Nueva York’ situada al barri de Harlem, estrenes destacades.

'El libro de Boba Fett' s'estrena el 29 de desembre vinent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El libro de Boba Fett, 29 de desembre a Disney+. Temuera Morrison i Ming-Na Wen protagonitzen aquesta nova sèrie de la franquícia d’Star Wars en la qual el llegendari caçador de recompenses Boba Fett i la mercenària Fennec Shand naveguen per l’inframon de la Galàxia i tornen a les sorres de Tatooine per reclamar el territori que van governar Jabba el Hutt i el seu sindicat del crim. Jon Favreau i Robert Rodríguez estan entre els productors executius.

–Hemingway, 14 de desembre a Filmin. Amb les veus de Jeff Daniels com Hemingway i Meryl Streep i Patricia Clarkson com les seves esposes i dirigida per Ken Burns, aquesta sèrie documental mira de descobrir la persona que s’amaga darrere del personatge d’Ernest Hemingway, un dels més grans escriptors nord-americans de tots els temps.

–Dan Brown: El símbolo perdido, 19 de desembre a Movistar+. Aquesta sèrie de misteri protagonitzada per Ashley Zuckerman es remunta als inicis i les primeres missions de Robert Langdon, el professor especialista en simbologia creat per Dan Brown per a novel·les com El codi Da Vinci i Àngels i dimonis. Quan el seu mentor i amic Peter Solomon, director de l’Institut Smithsonian, és misteriosament segrestat, Langdon ha d’emprendre una carrera contrarellotge per desxifrar una sèrie d’enigmes que el submergeixen de ple en una conspiració amb tints maçònics.

–Harlem, ja disponible a Amazon Prime Video. A l’estil de Sexo en Nueva York però a Harlem, i amb protagonistes afroamericanes, aquesta sèrie segueix quatre amigues en el seu dia a dia, les seves carreres, relacions i somnis. Els personatges són una prometedora professora que lluita per trobar un lloc per a l’amor; una empresària experta en tecnologia que canvia de parella de manera habitual; una cantant sense filtre, i una dissenyadora de moda romàntica empedreïda.

tracking