x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 03/12/2021 a les 06:33
Àries
Sota l'alineament planetari actual, et sentiràs com el Sr. Entreteniment. Amb una gran seguretat en els teus talents i habilitats, sentiràs que res no pot sortir-te malament. Per què no anar a un bar Karaoke aquesta nit i posar-te a entonar un tema de Sinatra?.
Taure
Avui voldràs mostrar el teu costat càlid i afectuós. L'energia celestial en joc indica que les persones se sentiran atretes cap a la teva amistosa personalitat. Recorda somriure sovint i xerrar amb tantes persones com puguis. Si veus que algú està tenint un mal dia, per què no fer-li saber què t'importa?.
 
Bessons
L'alineació còsmica d'avui realça la creativitat i l'expressió com a paraules clau del dia. Potser sentis ganes d'experimentar algun nou aspecte de la teva vida, ja sigui laboral com en relació. Si jugues bé les teves cartes, tindràs èxit en posar en marxa canvis en àrees importants. El teu amic, el teu cap o la teva parella notaran i apreciaran els teus nous poders de creativitat.
 
Cranc
Entreten algú avui! Aneu al vostre costat més divertit, us farà sentir inspiració. Recordes aquella granoteta que cantava a les clàssiques caricatures en un vell edifici? És així com et faran sentir els astres. Et sentiràs amb molta seguretat i amb la necessitat d'expressar-te, i sorprendràs la gent amb el que ets capaç de fer si només et deixes emportar i els mostres.
 
Lleó
La composició de les influències planetàries d'avui augmentarà la teva usual manera de treballar de valent. Amb tanta energia agregada, hauràs de tenir present la teva salut. No exageris en el teu entusiasme de tenir-ho tot en ordre, net i organitzat. Fes que sigui un dia productiu, però adona't quan has de parar.
 
Verge
Amb la combinació de les influències celestials d'avui sentiràs una gran energia i seràs capaç de gairebé qualsevol cosa. Aquest és un moment excel·lent per expressar la teva natural creativitat. També és un molt bon dia per a activitats que requereixin resistència física. Tracta de fer alguna cosa artística que sigui actiu, com treball en fusta, jardineria, tallat o pintura - en gran. Gaudeix l'exercici i diverteix-te.
 
Balança
Amb la configuració astral particularment favorable, et sentiràs especialment fort tant físicament com mentalment. Si hi ha alguna feina que encara no hagis acabat aquesta setmana, aquesta és el moment de fer-ho. Ja es tracti de tasques intel·lectuals o físiques, podràs manejar-les amb facilitat.
 
Escorpí
Amb la configuració astral particularment favorable, et sentiràs especialment fort tant físicament com mentalment. Si hi ha alguna feina que encara no hagis acabat aquesta setmana, aquest és el moment de fer-ho. Ja és tracti de tasques intel·lectuals o físiques, podràs manejar-los amb facilitat.
Sagitari
Gràcies a la influència de la configuració celestial d'avui, les activitats que requereixin concentració a la creativitat es troben amplificades. Això proporcionarà l'atmosfera perfecta perquè t'embarquis en qualsevol cosa que hagis posposat. Treu qualsevol projecte que necessiti la teva atenció.
 
Capricorn
Avui segurament sentiràs ganes d'enfrontar-te a qualsevol desafiament que se't presenti. Probablement et sentis físicament més fort, i també notaràs una habilitat ressaltada per descobrir noves maneres de veure les coses.
 
Aquari
Aprendre sobre les coses que t'interessen més és una cosa que avui potser vols explorar. Amb la combinació de les energies en joc, la teva ment estarà molt aguda. A la feina hauràs d'aprendre certes coses que poden no interessar-te tant, però que necessites per poder realitzar la teva feina. Omplir el cap de coneixement no interessant pot ser útil, però avorrit.
Peixos
Avui sentiràs desitjos de provar una cosa diferent. Atesa la combinació d'elements en joc, aquest sentiment s'espera. Tenir la urgència d'experimentar té pel seu lloc el seu costat bo i dolent, ja que és possible arribar molt lluny, com també veure's embolicat en una situació dolenta. Però en general lexperimentació és una cosa bona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts