La proposta del dia

Christmas Village d'Ordino

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Christmas Village d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

‘MAPPING’

‘La nuit de montagnes + Et si c'était vrai?’

L’Associació Ull-Nu i l’ambaixada de França organitzen la segona edició d’aquesta trobada de la creació i de la projecció en gran format. Aquest any, projeccions a Casa de la Vall, una demostració de projeccions full-domo i un taller de videomapatge per als més menuts. Hora: de 18 h a 21 h. Casa de la Vall. Andorra la Vella.

‘Data-ISM de Blit.Studio’

En aquesta segona edició de Les nits de videomapatge us proposem una experiència immersiva a l’interior d’un domo de grans dimensions amb projecció i so envolvents a 360 graus. Hora: de 18 h a 21 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

FIRES I MERCATS

Christmas Village d'Ordino

De 16 a 20 h. Fira de Nadal.

18 h. Encesa de llums a càrrec de l’Esbart Valls del Nord. Poble d’Ordino. Ordino.

'Poblet de Nadal'

Situat a la plaça del Poble, el mercat és el lloc ideal per fer les compres de Nadal, adquirir decoració, artesania i regals i gaudir d’activitats per a tota la família. Un espai que s’amplia i que té entrada des de la plaça del Poble i des de l’estació central de Nadal, ubicada a l’avinguda Meritxell. Hora: de 17 h a 21 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

MÚSICA

Après ski by the RoofTop

Van amb DJ Max

Fins al 18 d’abril del 2022, tots els dies de la setmana, de cinc de la tarda a nou de la nit, Daguisa Hotels organitza l’Après Ski by The RoofTop Van, amb un variat programa de música amb els DJ residents Fran Morales, DJ Max i DJ Vasco, que aniran alternant les seves actuacions. Hora: 17 h. The Roff Top Van. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Nadal a La Massana

Activitats per a tota la família: tallers, música, accions lúdiques, teatre... tot un munt d’activitats per viure el Nadal intensament.

D’11.30 h a 14.30 h: cavallets.

De 16 h a 20 h: cavallets.

18.30h: encesa de llums.

19 h: concert de nadales.

Plaça de les Fontetes. La Massana.

Mons imaginaris de Nadal

Cada vespre a les 17.30 h s’encenen les llums de Nadal per tot Escaldes-Engordany, passeja’t i descobreix tots els racons il·luminats.

Diferents indrets de la parròquia. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘La pedra seca a Andorra’

Durant tota la setmana s’exposen les fotografies dels guanyadors del concurs de fotografia de l’edició passada, juntament amb una exposició que recorre diversos centres educatius i que el ministeri de Cultura i Esports, en cooperació amb el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, ha fet amb la finalitat de fer arribar a l’alumnat de secundària la importància del patrimoni de la pedra seca a Andorra. Vestíbul del ministeri de Cultura (antic Hotel Rosaleda). Encamp.

Fins al 3 de desembre.

‘A taula amb el Sergi’

Té com a objectiu reconèixer Sergi Mas com a artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria a les noves generacions. Ell va ser qui va crear La Xarranca l’any 1991 i actualment n’és el president honorífic. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘MIRADAS’

Exposició del pintor Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’11 de gener del 2022.

‘De l’instagram al mur’

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.

Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

‘Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas’

L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. L’exposició es complementa amb algunes obres procedents de la col·lecció Carmen Thyssen que comparteixen autor. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

‘Les Escaldes: Pioners de l’hoteleria 1900-1960’

Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 8 de gener.

‘La successió del bosc’

Projecte escultural que vol realçar la candidatura del Campionat del Món d’esquí alpí Andorra 2027 a través dels valors de la cultura, l’art i la sostenibilitat. A la vegada, vol fer extensiu a totes les parròquies i a la seva població l’esdeveniment cridat a ser una fita històrica per a l’esport andorrà i per al país en general. Plaça dels Arínsols. Encamp.

Fins al 5 de desembre.

‘Dessine-moi l’écologie’

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 27 d’agost del 2023.

tracking