x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La proposta del dia

Eureka (Titelles gegants amb llum negra)

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Eureka (Titelles gegants amb llum negra)

Eureka (Titelles gegants amb llum negra)

Eureka (Titelles gegants amb llum negra)

Actualitzada 27/11/2021 a les 06:51
LA PROPOSTA DEL DIA

Eureka (Titelles gegants amb llum negra)

La Tina és una nena molt entremaliada que sempre se’n va a jugar al laboratori de l’avi quan ell no hi és... Hora: 16.30 i 18.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.


ACTIVITATS INFANTILS


Dissabtes d'aigua. ‘Mirem el cel, una introducció a l’astrologia maia’

Maies, estrelles i planetes, una combinació per endinsar-te en una cultura mil·lenària que va mirar el cel, va saber llegir les estrelles i va aplicar aquests coneixements en calendaris, en l’horòscop i en l’agricultura. Horari: de 10.30 a 12.30 h. Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Cicle de concerts Cambra Romànica. Duo Strings Band

Concert que pertany a l’obra sonora del compositor i pianista català Carles Case.

Hora: 17 h. Església de Sant Serni. Canillo.

CONTACONTES

Contacontes en francès. ‘Contes des pourquoi et des comment?’, a càrrec de Terre de lune
Activitat gratuïta. Idioma del conte: francès. Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: 744 044 / cultura.biblio@comusantjulia.ad. Hora: 11 h. Vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

CURSOS I TALLERS

Els secrets de la llimona
Taller a càrrec de Sara Valls. Preu: 35 euros amb material inclòs. Inscripció prèvia al telèfon 399 431. Hora: de 16 h a 19 h.
La Capsa, Espais de creació. Ordino.

Curs de dansa vertical amb Pere Vilarrubla
Curs adreçat a tota mena de persones interessades en el moviment i les arts escèniques, especialment en la dansa, el circ o l’acrobàcia. Hora: de 15.30 a 18.30 h.
Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino. Ordino. Fins al 28 de novembre del 2021.

TEATRE I DANSA

‘L’avantsala’, Cicle Nacional de Teatre a Encamp

La representació explica la història d’un marit, la seva dona, la cunyada i una autoestopista que s’asseuen en la sala d’espera d’un jutjat per testificar sobre un accidentat d’un cap de setmana al camp.
Hora: 21.30 h.
Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp. Encamp.

Festival 10è aniversari Esbart Valls del Nord
Espectacle centrat en la llegenda del buner d’Ordino, amb música en directe, noves coreografies, cançons cantades per la Coral Casamanya i l’actuació del cos de dansa i veterans. Entrada 2 euros solidària amb l’ADA (Associació de Dones d’Andorra).
Hora: 19 h.
Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

RUTES

Moles farineres
La ruta de les moles farineres és un itinerari que va de la Cortinada a Ordino amb una durada aproximada de tres hores en què la guia trasllada el visitant als segles XVII i XVIII per explicar per què a Ordino hi havia 23 moles farineres. Hora: 9.30 h. Ordino.

MERCATS

Mercat de segona mà

Mercat de segona mà a l’edifici del telecabina de Canillo. Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: d.escriba@canillo.ad
+376 753 624. Hora: de 10 h a les 18 h.
Edifici del telecabina. Canillo.

EXPOSICIONS

‘La pedra seca a Andorra’
Durant tota la setmana s’exposen les fotografies dels guanyadors del concurs de fotografia de l’edició passada, juntament amb una exposició que recorre diversos centres educatius i que el ministeri de Cultura i Esports, en cooperació amb el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, ha fet amb la finalitat de fer arribar a l’alumnat de secundària la importància del patrimoni de la pedra seca a Andorra. Vestíbul del ministeri de Cultura (antic Hotel Rosaleda). Encamp.
Fins al 3 de desembre.

‘A taula amb el Sergi’
Té com a objectiu reconèixer Sergi Mas com a artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria a les noves generacions. Ell va ser qui va crear La Xarranca l’any 1991 i actualment n’és el president honorífic. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘MIRADAS’
Exposició del pintor Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 13 h.
Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’11 de gener del 2022.

‘De l’instagram al mur’
Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.
Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.
Fins al 31 de desembre.

‘Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas’
L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. L’exposició es complementa amb algunes obres procedents de la col·lecció Carmen Thyssen que comparteixen autor. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

‘Les Escaldes: Pioners de l’hoteleria 1900-1960’
Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes.
Espai Caldes. Escaldes-Engordany.
Fins al 8 de gener.

‘La successió del bosc’
Projecte escultural que vol realçar la candidatura del Campionat del Món d’esquí alpí Andorra 2027 a través dels valors de la cultura, l’art i la sostenibilitat. A la vegada, vol fer extensiu a totes les parròquies i a la seva població l’esdeveniment cridat a ser una fita històrica per a l’esport andorrà i per al país en general. Plaça dels Arínsols. Encamp.
Fins al 5 de desembre.

‘Dessine-moi l’écologie’
L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’
Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 27 d’agost del 2023.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts