TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La proposta del dia

Taller temàtic. degustació de te

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Taller temàtic. degustació de te

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Taller temàtic. degustació de te

El taller s’estructura en quatre temàtiques específiques que ens apropen a conèixer les especialitats dels diferents tipus de te:

–L’origen i classificació del te

–El procés d’elaboració del te

–Els utensilis per preparar el te

–Degustació de 5 varietats de te.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: s.amoros@canillo.ad

Preu: 5 euros. Hora: 19.30 a 20.30 h.

Museu de la Moto. Canillo.

MÚSICA

Alys Pparamá

Actuació musical d’Alys Paramá. Telèfon/ adreça de contacte per a inscripcions: reserva prèvia al telèfon +376 760 760.

restauraciofenix@daguisa.com

Hora: 20 h. Hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Escaldes-Engordany.

CURSOS I TALLERS

La clau. Apunts d’art. 7a edició

Les Menines de Velázquez i altres Menines. La Clau és una introducció a l’art pensada per a persones no expertes en la matèria, en què es pretén compartir els aspectes fonamentals de l’art des d’un vessant poc acadèmic i experiencial. Hora: 19.30. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘La pedra seca a Andorra’

Durant tota la setmana s’exposen les fotografies dels guanyadors del concurs de fotografia de l’edició passada, juntament amb una exposició que recorre diversos centres educatius i que el ministeri de Cultura i Esports, en cooperació amb el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, ha fet amb la finalitat de fer arribar a l’alumnat de secundària la importància del patrimoni de la pedra seca a Andorra. Vestíbul del ministeri de Cultura (antic Hotel Rosaleda). Encamp.

Fins al 3 de desembre.

Les escaldes: pioners de l’hoteleria 1900 - 1960

Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que ens rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener del 2022.

Dessine-moi l’écologie

MW Museu de l’electricitat acull l’exposició Dessine-moi l’écologie, creada per l’associació Cartooning For Peace. L'exposició pretén obrir els ulls sobre l'estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre del 2021.

Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal plandolit

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Entrada: 2,5 €.

Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 27 d’agost del 2023.

Talents amb denominació d'origen: de Rigalt a Puigdengolas

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra.

Museu Thyssen.

Escaldes-Engordany.

Fins al 9 de gener del 2022.

Un país, set parròquies. l’arxiu de les set claus

En aquesta exposició explicarem què conté el fons documental de l’Arxiu Set Claus (ASC) declarat bé d’interès Cultural (BIC) l’any 2020, repassarem la història d’un dels fons més importants de l’Arxiu Nacional i en destaquem alguns documents segons la seva temàtica (justícia, economia, ordre públic, etc). Arxiu Nacional d’Andorra.

Andorra la Vella.

Fins al 31 de desembre del 2021.

Miradas

Exposició del pintor Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabtes de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’11 de gener del 2022.

‘De l’instagram al mur’

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra. Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

‘A taula amb el Sergi’

Té per objecte reconèixer Sergi Mas com a artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria a les noves generacions. Ell va ser qui va crear La Xarranca l’any 1991 i actualment n’és el president honorífic. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘La successió del bosc’

Projecte escultural que vol realçar la candidatura del Campionat del Món d’esquí alpí Andorra 2027 a través dels valors de la cultura, l’art i la sostenibilitat. A la vegada, vol fer extensiu a totes les parròquies i a la seva població l’esdeveniment cridat a ser una fita històrica per a l’esport andorrà i per al país en general. Plaça dels Arínsols. Encamp.

Fins al 5 de desembre.

tracking