televisió

Més 'Euphoria' (per fi)

HBO max posa el 9 de gener com a data d’estrena de la segona temporada del drama adolescent. La plataforma comença a escalfar motors amb un primer tràiler.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 16 de juny del 2019 aterrava a HBO la sèrie adolescent Euphoria, protagonitzada per Zendaya, i, menys d’un mes després, la producció va ser renovada per a una altra temporada gràcies al seu èxit. No obstant això, la irrupció del coronavirus va retardar l’estrena, allargant l’espera per part dels fans. Ara, HBO Max ha anunciat per fi quan serà el debut d’aquesta anhelada segona temporada: el 9 de gener.

La companyia ha llançat el primer cop d’ull a la nova tanda d’episodis, vuit en concret, protagonitzats per Rue i compa­nyia, que arrenca amb el personatge de Zendaya ballant de manera caòtica al ritme de Call me irresponsible, de Frank Sinatra. Un tranquil començament que aviat dona pas a una sèrie de breus extractes amb més acció. “Quan ets jove tot sembla etern. Però a mesura que creixes t’adones que res no ho és. I tots els que estimes poden desaparèixer”, es pot escoltar dir a Rue, mentrestant.

No obstant això, es pot entreveure molt poc de la trama que es desenvoluparà al llarg de la nova temporada, en la qual tornaran membres del repartiment com Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney o Alexa Demie. Tota una llista d’intèrprets als quals també se sumaran el cantant i compositor Dominic Fike, Minka Kelly i Demetrius Lil Meech Flenory Jr, com a part de l’elenc d’aquests nous capítols, que ens tornaran a submergir en el món de les drogues i el descobriment de la sexualitat en l’adolescència.

Cal recordar que el desenllaç de la primera temporada, emès a HBO l’agost del 2019, no va ser l’última cosa que vam poder veure d’Euphoria. El 6 de desembre i el 24 de gener passats es van emetre dos episodis especials i de caire intimista –rodats en plena pandèmia–, que es van plantejar com un pont entre les dues temporades.

Més 'Euphoria' (per fi)

tracking