x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

L'altra cara de la fama

El cantant canadenc The Weeknd exerceix de cocreador i protagonista del nou projecte d’HBO Max ‘The Idol’. La sèrie explora el costat fosc de la indústria musical.
El cantant The Weeknd, creador i intèrpret de la sèrie.

El cantant The Weeknd, creador i intèrpret de la sèrie.

El cantant The Weeknd, creador i intèrpret de la sèrie.

Outlander

Outlander

Outlander

Actualitzada 24/11/2021 a les 06:17
The Weeknd portarà les seves atrevides idees a HBO Max. A final de juny sortia a la llum que el cantant canadenc estava preparant un projecte televisiu ambientat en el món de la música i uns mesos després la cadena de pagament ha ratificat el seu interès per tirar endavant la sèrie, titulada The Idol. D’aquesta manera, HBO dona llum verd a la seva primera temporada, que constarà de sis episodis que es rodaran a Los Angeles.

L’equip creatiu també compta amb Sam Levinson, màxim responsable d’Euphoria, i Reza Fahim, el passat del qual com a empresari de l’oci nocturn quedarà reflectit a la trama. The Weeknd no només s’ha encarregat de modelar el projecte, sinó que també l’encapçalarà davant de les càmeres com a protagonista al costat de Lily-Rose Depp.

A The Idol, una incipient estrella del pop entaula una complexa relació amb un guru d’autoajuda i líder d’una secta. Tot plegat té la indústria musical i els seus secrets com a teló de fons. El repartiment principal el completen Suzanna Son, Steve Zissis i Troye Sivan, mentre que Anne Heche, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Elizabeth Berkley i Nico Hiraga tindran un rol més secundari.

A càrrec dels guions hi haurà el showrunner Joe Epstein, mentre que Amy Seimetz (Atlanta) dirigirà els sis episodis. “El subversiu i revelador retrat que fa The Idol al culte a la indústria de la música és una cosa que no s’havia fet abans a HBO Max”, ha reconegut Francesca Orsi, vicepresidenta executiva de programació de la plataforma, que col·laborarà estretament amb la prestigiosa productora A24 (Ramy, Euphoria) per materialitzar la nova sèrie.
 
'OUTLANDER' TORNARÀ EL 6 DE MARÇ
OutlanderLa pandèmia del coronavirus ha dilatat el procés de producció d’Outlander, que no ha pogut donar continuïtat a la seva història durant el 2021. La sisena temporada del drama de Starz, que també es pot veure a Movistar+ i Netflix, s’ha vist afectada per la crisi sanitària, però finalment s’ha posat data al seu llançament, que es produirà gairebé dos anys després del final de les emissions de la cinquena tanda de capítols. Prenent el relleu d’aquell tancament, Outlander estrenarà la sisena temporada a partir del 6 de març del 2022. En els nous episodis, Claire i Jaime miraran de mantenir la pau en el seu nucli familiar, establert a Carolina del Nord, però la revolució posarà a prova tot allò que han construït. El seu entorn estarà cada vegada més crispat, provocant que els Fraser hagin d’estar més units que mai per tirar endavant. La nova temporada tindrà vuit episodis, per la qual cosa serà la més breu fins a la data.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts