Ryan Reynolds

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com la majoria de mortals, Ryan Reynolds va viure amb ansietat els mesos més durs de pandèmia i va “canalitzar” el seu nerviosisme lliurant-se completament a la feina, una decisió que ara l’ha portat a prendre’n una altra en la direcció contrària: allunyar-se dels focus per un temps. “Tendeixo a dedicar-me per complet a la feina. I això no sempre és saludable”, ha explicat l’actor durant una entrevista, coincidint que la seva tercera pel·lícula de l’any, Alerta roja (Red Notice), s’estrena a Netflix.

El canadenc, que en els últims tres anys ha protagonitzat sis llargmetratges, ha sentit la necessitat d’avorrir-se, almenys, per una vegada a la vida. Fa un mes, l’intèrpret va deixar atònits els seguidors quan va dir que es prendria un “temps sabàtic” en plena cúspide de la seva carrera. “Un moment perfecte per a un temps de descans”, va anunciar en una publicació d’Instagram que comunicava el final del rodatge de Spirited, un musical nadalenc que l’ha reunit amb Will Ferrell i Octavia Spencer.

Abans d’aquest rodatge, Reynolds havia finalitzat The Adam Project, que Netflix estrenarà a principis del 2022; la ja citada Alerta roja; Free Guy, una de les comèdies de l’estiu passat, i El otro guardaespaldas 2, amb Salma Hayek. “Ara, només vull estar almenys onze mesos exclusivament amb la meva família”, va justificar l’actor, pare de tres fills, durant l’entrevista. Aquesta absència de les càmeres també podria traduir-se en una etapa de desconnexió de les xarxes socials, on Reynolds té gairebé 40 milions de seguidors a Instagram i 18 milions a Twitter. “Les xarxes socials no són la veritat, les trobo útils per a la feina, però no vull utilitzar-les d’una altra manera”, va justificar.

El pes que el protagonista de Deadpool ha adquirit a Hollywood va portar Netflix a confiar en ell per protagonitzar la seva pel·lícula més costosa fins avui. Reynolds encapçala el repartiment d’Alerta roja, una cinta d’acció de 160 milions de dòlars de pressupost, i que ha reunit l’actor amb Dwayne Johnson i Gal Gadot. Al film, Johnson dona vida a un agent de l’FBI a qui li encomanen investigar dos lladres d’art: Nolan Booth (Reynolds) i The Bishop (Gadot).

tracking