La proposta del dia

Orquestra nacional clàssica d'Andorra - 'Menú de cine'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Orquestra nacional clàssica d'Andorra - 'Menú de cine'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Orquestra nacional clàssica d’Andorra - ‘Menú de cine’

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra protagonitzarà el concert Menú de cine, coincidint amb la Mostra Gastronòmica d’Ordino.

Hora: 12 h.

Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

50È ANIVERSARI DEL cLUB aNDORRÀ pIRINENC

1 - Excursió a Os de Civís - Collada de Conflent.

2 - Cursa d'orientació amb proves sorpresa.

Es tracta d'una cursa d'orientació de caràcter més lúdic que competitiu amb diferents proves intercalades que de segur us sorprendran! Podeu participar-hi per parelles, com a unitat familiar o també de forma individual.

Hora: 9 h. Fontaneda. Sant Julià de Lòria.

KARATE

Primer Campionat Promoció de Karate d’Encamp. Hora: 9 h. Complex Esportiu i Sociocultural. Encamp.

ACTIVITATS

29 MOSTRA GASTRONÒMICA D’aNDORRA

Degustació de les especialitats de cada estand participant, amb totes les begudes incloses. Hora: 13.30 h. Andorra Congrés Centre Ordino. Ordino.

EXPOSICIONS

Fragments de memòria

Guerrero Medina és un artista de referència dins de l’art espanyol i un dels principals representants de la figuració expressionista espanyola de la segona meitat del segle XX.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 18 de novembre del 2021.

Les escaldes: pioners de l’hoteleria 1900 - 1960

Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que ens rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener del 2022.

Dessine-moi l’écologie

MW Museu de l’electricitat acull l’exposició Dessine-moi l’écologie, creada per l’associació Cartooning For Peace. L'exposició pretén obrir els ulls sobre l'estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre del 2021.

Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal plandolit

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Entrada: 2,5 €.

Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Fins al 27 d’agost del 2023.

Talents amb denominació d'origen: de Rigalt a Puigdengolas

Exposició que disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra.

Museu Thyssen.

Escaldes-Engordany.

Fins al 9 de gener del 2022.

Un país, set parròquies. l’arxiu de les set claus

En aquesta exposició explicarem què conté el fons documental de l’Arxiu Set Claus (ASC) declarat bé d’interès Cultural (BIC) l’any 2020, repassarem la història d’un dels fons més importants de l’Arxiu Nacional i en destaquem alguns documents segons la seva temàtica (justícia, economia, ordre públic, etc). Arxiu Nacional d’Andorra.

Andorra la Vella.

Fins al 31 de desembre del 2021.

‘4 Replans', d'Alfons Valdés

Exposició de pintures i objectes que es desenvolupa en l’escala i replans de les 5 plantes de l’Edifici Sociocultural l’Estudi, d’Ordino, i parla del pas del temps. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 18 de novembre.

Miradas

Exposició del pintor Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabtes de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’11 de gener del 2022.

Pecats capitals

Mostra dedicada als set pecats capitals en què l’artista Mercè Ciaurriz, a través de la pintura, proposa una reflexió entorn de la vigència actual d’aquest codi religiós posant el focus en una realitat marcada per interessos, ansietats i frustracions individuals.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 22 de novembre.

tracking